Scudo Sports

Dahon'dan kendi alanında yakışır bir çalışma

Önder Tarım

Forum Bağımlısı
Tepki
1.790
Bisiklet
Specialized
Evet arkadaşlar Dahon yine şehir içi kullanıcıları için güzel bir model piyasaya çıkarıyor.Ülkemize gelip gelmeyeceğini bilmiyorum ama bisikletin üzerindeki alet bayağı fonksiyonel.Ön göbekten aldığı enerji ile elektriği bünyesinde topluyor ve elde ettiğiniz bu enerji ile istediğiniz bir elektronik cihazınızı şarj edebiliyorsunuz.(iPhone,iPod,Mp3 player,cep telefonu vs.) Ayrıca akünün üzerinde USB çıkışı bulunması da bağlayabileceğiniz elektronik cihaz sayısını bayağı bir arttırıyor. Diğer bir seçenek de bu enerjiyi ön far içinde kullanabiliyor olmanız.Gayet basit ve kullanışlı bir sistem.Çekçe bilmediğim için daha fazla bu konu hakkında birşey yazamıyorum.İsteyenler kaynak siteye bakabilirler.
Kaynak: (link)

(link)
(link)

Scudo
Bence de gayet kullanışlı bir sistem ama aynı sistem uzun tur yapanlar için tur bisikletlerine de uygulanırsa çok daha güzel birşey çıkar ortaya.Böylece yazın tura çıkıp çadırda kalanlar için telefon vs. şarj etme derdi de ortadan kalkar.

• Beğen
Tepkiler: Şerif Şentürk
arkadaşlar önümüzdeki hafta dahon speed tr alıcagım 2010 model.Yanlız aslı bisikleti aradım neler çıkıyor diye sordum bu bisiklette bana sadece iphone tutucu var dediler.Oysaki gavuristanda satılan bütün speed tr modellerinde biologic şarj ünitesi ve ihone tutucu standart olarak sunuluyor.Şimdi acaba aslı bisikletmi bir hata yapıyor belkide ürün kutusunda vardır onlar farketmemiştir yada başka birşey.Sonuçta ben herşeyiyle almak isterim bu ürünü bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi.

@Önder Tarım

gerçekten çok güzel bir sistem. bisikletin görüntüsünü de fazla bozmuyor. ellerinize emeğinize sağlık. çok güzel bir çalışma :)

Geri