Scudo Sports

Dahon curve d3

dufpanla

Bisikletli Gezgin
Tepki
78
Bisiklet
Lapierre
arkadaşlar dahon curve d3 alayım diyorum. küçük olması işime geliyor. bu bisikletten forumda kullanan yada bisikletle ilgili deneyimi olan arkadaş var mı?

Scudo
@evren ünver kullanım amacını bilmiyorum ama bence 16" tekerlek boyu çok küçük. Yakından görünce kanaatin değişebilir.
20" in çok daha ideal olduğunu düşünüyorum üzerine çıkınca biraz yol almak isteyeceksin bu da 16" tekerlek boyu ile daha güç olacaktır.
20" bir Dahon modeli öneririm mümkünse yine göbekten vitesli Dahon Vitesse I7 modeli.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve dufpanla
@Yusuf'san görüş için teşekkür ederim dediklerin de haklısın. yarın bide gidip yerinde bi göreyim. teşekkür ederim

Katlandiginda 20 inc ile arada buyuk fark yok. Yani asil amaci olan tasima ve saklama hususu dusunulurse. Ama seyir icin teker capi buyuk fark yaratiyor. 20 inch tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: dufpanla
16 jant Dahon 20 jant Tern katlanır bisikletim var.16 jantın kullanımı özellikle şıkışık trafikte daha keyifli.Katlandığında çok daha az yer kaplaması da ayrı bir avantaj.19490022.JPG Mümkünse deneyerek almanızı öneririm.Sonuçta hatırı sayılır bir para ödeyeceksiniz.

ucuz kardesi salcano folda kullaniyorum ve bende 16 oneriyorum. 20 inch i test ettim sadece kisa turlar atarak.ama isinamadim. sanki amacina hizmet etmiyor. 16 bile buyuk geliyor bazen ama daha kucugu de olmaz.. buyugu hic olmaz.

https://i.hizliresim.com/rZjad7.jpg

20" Bianchi katlanır kullanıyorum. Dahon Jifo'yu çok beğendim ama bagaj takılmıyormuş. Curve'e de takılmıyor sanıyorum. O yüzden bana 20" işler gene :)

@Tolga Çelebi curve'da var bagaj kendinden :) jifoya da takikiyor fakat katlanma selkinden dolayi elverissiz biraz. Katlamamak gerekiyor :) cunku katlayinca dikine sele borusu ekseninde katlaniyor.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
16 jantta bagaj olsada heybe takmak pek mümkün değil.O yüzden bagaj olayına fazla takılmamalı.Benim 16 jant bisiklette orijinal bagaj var ama sadece birkaç kez montumu bagaj lastiği kullanarak üzerine koyma amaçlı kullanabildim.Hacimli bir sırt çantası fevklade işinizi görecektir.

Geri