Scudo Sports

Dağ bisikletini şehir bisikletine çevirmek

Tepki
5
İsim
Doğukan Bozkurt
Bisiklet
Salcano
Öncelikle herkese merhaba,
Salcano NG750 26 HD modelini kullanmaktayim. Kullanım alanımın şehirde yoğunlaşması sebebiyle bazı değişiklikler yapmak istiyorum. İlk aklıma gelen lastik değişimi. Onerebileceginiz uygun fiyatlı f/p urunu lastik tavsiye edebilirseniz sevinirim. Başka neler yapabilirim ? Tavsiyelerinizi bekliyorum. (Önceden açılmış konu varsa özür dilerim baktım ama bulamadim)
Şimdiden teşekkürler...http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/13/3f86fa29a8b46d5460e7c308c737b481.jpg

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
Scudo
@Furkan Y.
Teşekkürler hocam. Sizce çok ince olur mu 1.50

Dostum bence sat ve düz maşa bir şehir bisikleti al. Sedona 410 iyi bir örnektir.
jant maşa derken ödeyeceğin para ile satarken ki zararın arasında çok fark olmaz.
Çünkü emin ol şehir bisikletine benzetmek için daha başka paralarda harcayacaksın.

@DogukanBozkurt

Ben kullandım ve gayet memnun kaldım, kullanmadığım şeyi tavsiye edemem. Çok ince değil kesinlikle, asfalt lastiğinin görüntüsü içinize sindiği sürece hiçbir problem yok.

• Beğen
Tepkiler: DogukanBozkurt
@Deniz A
Yorumunuz için teşekkür ederim ama şu an için satmayı düşünmüyorum :) En azından sadece lastiği değiştirip biraz olsun rahatlamak istiyorum.

@Furkan Y.
Tekrar teşekkür ederim. Söylediğiniz lastiği göz önünde bulunduracagim. Yine de başka önerilere açığım.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Y.
20150912_191634.jpg Ayni hareketi bende yapip ilk olarak scalwebe 26x1.75 lastik aldim cok farketti bisiklet rahatladi resmen mtb lastigi sanki gitmiyomus.decatlhonda fiyat cok uygun 89 tl kesinlikle kaliteli lastik alinmali.piyasada ayni lastik 130 140tl

1.75 konfor acisindan bence daha iyi

@bagetci hocam lastiği yagmurda denediniz mi kayıyormu.Önümüz kış bende bir lastik arayışı içerisindeyim

@DogukanBozkurt camurluk ve bagaj takarsaniz banada bilgi verin

@devilmycarlos kesinlikle cok iyi dun ozellikle islakda denedim gercekten cok iyi lastik zorladigim halde hic kaymadi

@bagetci
Tamamdir hocam. Fakat dediğiniz lastik galiba artık decatlonda satılmıyor. Web sitesinde görünmüyor

@bagetci link atabilirmisiz.Bende bisikleti aldıgımdan beri kullandıgım michelin protek var ama yagmurda dısarı çıkmaya korkuyorum.2kere düştüm 4-5kere düşmekten kurtuldum.Kuru zeminde durması filan güzel fakat azcık su birikintisinden bile gecsem fren yapmaya korkuyorum :)

@bagetci
Tamamdir o zaman müsait olduğum zaman bir decatlona ugrayayim. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: wenom
@DogukanBozkurt ben cok arastirdim kesinlikle baska marka alma patlama direnci cok yuksek ucuzunu alirsan iki is yaparsin

@bagetci aboo 26 ymış.benimkisi şeher bisikleti28inc 700x35c bendeki lastikler

Geri