Scudo Sports

Dağ bisikleti için marka ve model tavsiyesi

Tepki
4
Bisiklet
Bisan
Merhaba arkadaşlar. Belirttiğim kriterlere göre sizlerden marka ve model tavsiyesi rica edeceğim... Öncelikle bütçem 1500 TL'ye kadar çıkabilir. Arka ve ön süspansiyonlu(amortisörlerin gerektiğinde kilitlenebilme özelliği olmalı), çift suluk takılabilen, hidrolik disk frenli bir dağ bisikleti almak istiyorum. 24 vites üzeri bir model tercihimdir. Bisiklette yeni değilim ama dağ bisikletinde başlangıç olacak benim için. :) Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim...

Scudo
1500 tlye ancak 2ci el çift amortisorlü eli yüzü düzgün bulabilirsin bence

@ibt1994

şu nasıl bi bakar mısın?

(link)

Çok hoşuma gitti ama Bianchi hakkında hiç bilgim yok iyi midir sence?

Tavsiyem ön süspansiyonlu bir bisiklet alın bütçenize uygun çift süspansiyonlu bisiklet alacaksanız sadece yokuş aşağı ve ya düz yolda kullanırsanız tadını çıkarabilirsiniz. Ben de çift kullanıyordum ama sonradan teke geçtikten sonra çok daha rahat ettim.

çift amortisör downhill yapmadıkça gereksiz hardtrail yeterli. 15oo tl ye mtb hardtrail bi mtb alın derim

Bence de ön amortisörlü,kaliteli bir bisiklet alıp uzun süre kullanabilirsiniz. Çorum'u biliyorum. Hardtrail kafi olacaktır. 1500 TL'ye alacağınız Ghost SE 2000 hem sizi memnun eder hem de sağlamlık yönünden problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ama siz bütün marka ve modelleri araştırın yine de. Zevk meselesi nihayetinde.

Geri