AnılDemir41
MounTain Bike
- Tepki
- 170
- İsim
- Anıl
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Selam forum,tecrübe sahibi arkadaşlara cyclocross bisikletlerle alakalı bi soru sormak istiyorum. Ben normalde Enduro kullanıcısıyım fakat bazı yaşadığım sağlık problemlerinden sonra Enduro biraz ağır gelmeye başladı onu farkettim,sonuçta dağ turuna gidene kadar minimum 15-20 km asfalt görüyoruz o da kimi zaman zorluyor. Enduro bisikletimin şuanki standardımı aştığını düşünerek bu sporu biraz daha hafifletmek açısından önce touring bisikletleri araştırdım sonra yol yarış bisikletleri derken bi süre aklımda olan cyclocross bisikletlere geldim. Nerde baksam hep dağ arazi ile alakalı anlatılmış.
Peki bu cyclocross bisikletlerin asfalt performansı ne durumda? Kadro açısı gereği bi yol yarış bisikletinin yolda verdiği verimi beklemiyorum fakat düz yolda bi touring bisikletten artı mıdır eksi midir? Setleri akıcılık konusunda bi xc bisiklete denk mi yoksa artı mıdır?
Değerli yorumlarınızı bekliyorum
Peki bu cyclocross bisikletlerin asfalt performansı ne durumda? Kadro açısı gereği bi yol yarış bisikletinin yolda verdiği verimi beklemiyorum fakat düz yolda bi touring bisikletten artı mıdır eksi midir? Setleri akıcılık konusunda bi xc bisiklete denk mi yoksa artı mıdır?
Değerli yorumlarınızı bekliyorum