Scudo Sports

Cumhuriyet Gazetesi aboneliği olan var mı ?

ProfessionaL

Forum Bağımlısı
Tepki
693
İsim
Hasan Kılınç
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Yol bisikleti
İyi Akşamlar. Arkadaşlar, benim tez ödevim için gerekli bir kaç belge Cumhuriyet gazetesinde yayınlanmış bunlara ulaşmam için abone olmam lazım ancak aboneliğe de 49 TL istiyorlar :)

benim ulaşmak istediğim belgeler (link) burada. Ancak ben abone olmadığım için göremiyorum. Eğer abone olan varsa, bu dosyanın ben ekran görüntüsünü alabilir mi ? ya da indirme şansı varsa indirebilir mi? Tez ödevim için gereklidir.

belgelerin ayrıntılı linkleri:

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Şimdiden teşekkür ederim :)

Scudo
İstanbul Üniversitesinin orada bir kütüphane var, yerini tam hatırlayamadım ama şu kitapçılar çarşısının olduğu yere çok yakın. Oraya gidersen istediğin gazetenin istediğin sayısına ulaşabilirsin. Yanında fotoğraf makinesi götürmen yararına olacaktır.:)

@Tuncay Üner

önümüzdeki bir hafta içinde İstanbul'daki kütüphaneleri gezmeyi düşünüyordum ama nereden başlayacağımı bilmiyordum :) Teşekkür Ederim :)

beyazıt devlet kütüphanesi, girişte kimliğini bırakacaksın, 2.katta hangi sayıları istediğini ordaki kağıda yazıp vereceksin görevli ciltleri getirecek

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
teşekkürler o zaman hazırlıklı gitmek gerek :) fotoğraf makinesi getirebiliyor muyuz ?

Geri