Scudo Sports

Cumartesİ pazar İstanbul gezİlerİ

Tepki
13
Arkadaşlar bu cumartesi pazar istanbulun keyfini bisikle ile doyasıya çıkarmak istiyorum. Kimler bana eşlik edebilir gideceğimiz yerlere birlikte karar verebiliriz...

Scudo
Pardon başlığı tekrar okudum ve mesajımı düzelttim :) Nereleri gezmeyi planlıyorsun cumartesi günü katılabilirim, bende kendime uygun bir gezi arıyorum açıkcası..

Ben her ctesi sariyer sirkeci sultanahmet yapiyorum sahilden. Aksilik olmazsa yine yapacagim.

Bende her hafta oraları turluyorum açıkcası bu hafta farklı bir yer bakıyorum gidecek kendime..

gelin anadolu yakasına,gebze ballıkayalar kanyonuna gidelim... :)

Vaayy orası harika bir yermiş ilk kez gördüm.. Olabilir aslında. Ulaşım falan nasıl gidilebilir?

Ben anadalou yakasındayım zaten kadıköyde iskeleye yakın. Fakat burada misafir olduğum için neler yapılır fikirim yok. Sadece bisikletle istanbulu gezmek istiyorum..bülent bey kadıköy iskelesinde buluşup bi rota belirlememiz mümkün mü?

ballıkayalar gebzenin çıkışına doğru,ulaşım kolay,içerden köylerden gidilirse yol biraz uzuyor,ama e-5 den gidilirse daha kısa,ama gidilmesi gereken bir yer diye düşünüyorum...bu hafta bir tura katılıcam sapancada..ondan sonra gidebiliriz...forumda ballıkayalar ile ilgili güzergah haritaları var sanırım...

günü birlik ballıkayalar olursa bende katılmak isterim (duruma göre)

maltepede yaşıyorum daha önce hiç gitmedim ama gebze ballıkayalar ayarlanırsa +1

Geri