Scudo Sports

Cumartesİ İftar ve muhabbet turu

haceli yılmaz

Forum Bağımlısı
Tepki
463
Bisiklet
Sedona
EVET ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN HERKESİN RAMAZAN AYI MUBAREK OLSUN.ARKADAŞLAR SAAT 19.00 DA BEŞİKTAŞTA Kİ ANITIN ORDA BULUŞUP .GELECEK KİŞİLERİNDE YOL YAKINLIĞINA GÖRE YOL GÜZERGAHINDA BULUŞUP.SULTAN AHMETE CIKIYORUZ.İFTAR ACIMINDAN SONRADA.
1 İFTARDAN SONRA SAHİLDE MUHABBET EDİP DAĞİLALIM
2 İFTARDAN SONRA BELGRATA GİDİP CAY İÇİP GERİ DÖNELİM
3 İFTARDAN SONRA BELGRATA GİDİP CAYDAN SONRA MUHABBET VE SAHURU YİYİP NASILSA ERTESİ GÜNÜ PAZAR YATARIZ.
BU 3 ŞIKTAN BİRİNDE YOĞUNLAŞIP TURUMUZU KAZASIZ BELASIZ BİTİRİP GELİRİZ İNŞALLAH...
ARKADAŞLAR CEP TEL. 0544 459 76 60
FORUM BAZEN DONUYO FECE DEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.HACELİ YILMAZ YOLLARSANIZ EKLERİM:in:

Scudo
Selamın aleyküm abi. 3.şık güzel ama sahuru yedikten sonra eve pedallamak zor olur hem ylda hem eve gelince hemde o gün icerisinde cok ama cokk susarız:) bnce sahura eve yetişelim derim :)

• Beğen
Tepkiler: haceli yılmaz
sahur derken 3 veyahutta engec 4 gibi evde oluruz sanırsam zaten eve gelincede tahminimce herkes deliksiz uyur 2 ye 3 e kadar.4.5 saat sonrada zaten iftar olur..ama bu işde güzel olur tavsiyemm..ama pazar sorun olur diyenlerde iftardan sonrada ayrıla bilir maksat beraberlik muhabbet yani...

evet dostlar son günn ,,,cumartesi saat 19 da beşiktaştan hareket,,,

10 numara bı gezı olucak makara muhabbet her zamankı gıbı sanslı numara bende 3 dıyorummm :d

@ümitt

eyvallah ümit kesin 3 gibi gözüküyo...zaten..

Ben de buyuk ihtimal geliyorum.. Besiktas'ta nerede bulusuyorsunuz?

8 gibi sultanahmet e varırsınız değil mi? ben doğrudan sultanahmete gelip katılırım konuştuğumuz gibi : ) görüşmek üzere...

beşiktaşta sahil tarafı otobüs duraklarının ordaki anıtın orda topların bulunduğu yerde telefonumu alın isterseniz aksilik olursa görüşürüz

@erhanfirat

erhan ekmiycez meraklanma sultan ahmette görüşmek üzere

arkadaşlar tur için herkese teşekkürler kazasız belasız güzel bir turdu...

arkadaşlar herkese merhaba.önemli bir konu için buradan duyuru yapmak istedim.çünkü çok az insan forumun en alt sayfalarına girip diğer konulara ve başlıklara göz atıyor..haceli senden de özür dilerim.bu konuya buradan yorum yapmamanızı rica ediyorum.froumun ana sayfasını açtığınızda en aşağıda forum cafe var.lütfen oraya girip haber ve duyuruları inceleyin.şikayetleri gözönüne alın. TÜRKİYEDE BİSİKLETÇİLER NASIL KAZIKLANIR konulu yazıyı okuyun ve face de twitter da arkadaşlarınızla paylaşın lütfen.varsa bunlar gibi kazıklama sevdalısı kurum isimlerini buradan deşifre edelim..kalkıp ido ya belediyelere protesto gösterileri yapan bizler ufak bi işletmeye mi göz yumucak..lütfen paylaşın ve yorumlarınızı esirgemeyin...

• Beğen
Tepkiler: Celasin Telli
Geri