Scudo Sports

Cube üzücü haber :(

Tepki
2
Bisiklet
Whistle
Merhaba arkadaşlar bugün cube Türkiye distribütörü Aslı bisikleti aradım 2012 modelleri ne zaman gelecek diye bizim anlaşmamız bitti getirmiyeceğiz dediler.Başka birisi alırsa distribütörlüğü o zaman gelir ancak dediler beklediğim 2012 cube aim disc hayalim suya düştü gibi eğerki bir gelişme olursa beni ve bir çok cube severi bilgilendirin...

Scudo
Ben de 2012 cube analog 29er modelini almayı düşünüyordum. Yurt dışından getirmek de çok vergi koyuyor ne yapacağız bilmiyorum.

bende yurt dışından getirtmeyi düşünüyorum ama biraz daha bekleyeceğim çünkü birileri belki distribütörlüğü alır bizimde yurtdışı felan uğraşmamız gerekmez...

Yurtdışından getirmenin bir yolunu bulun, derim. Bu saate kadar distrübitörlük alınmadıysa, bundan sonra 2012 yılı için çok zor.

Yurtdışından getirmek için şöyle bir yöntem okumuştum forumda. Edirne sınırına yakın bir Yunanistan adresine sipariş verip yurtdışına yaya çıkıp bisikletle dönmek. Bu yöntemle bisiklet alan arkadaşlar vardı. Belki aklınıza yatar.

@Tolga Günsezer

Dünyanın bilmem kaçıncı en büyük ekonomisinde vatandaşların uğraştığı şeylere bakın :)

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Yöntem doğru ama bir eksik bilgi var. Yurtdışına yayan çıkış yasak. O yüzden araçla çıkıp bisikletle dönmeli. Denemek isteyen olabilir, o yüzden ekleme gereği duydum.

En güzeli uçağa atlayıp Almanya'dan alıp gelmek. Pazarlığımızı da ederiz bir güzel.

Almanya memmingende akrabalarımdan cube cross pro istesem getirebilirmi, getirebilirlerse gümrükte vergi mergi alırlarmı acaba...

Getırebilirler. Bir arkadaş bisikletlerimizin fotoğrafları bölümünde getirmişti. Ben Cube Hyde'a bayılıyorum. Ek bütçem olsa direk Hamburg ya da Berlın'e gidip getirecegim.

Cube distribütörlüğünü yasmin sports almış ben de uzun zamandır takipteyim.Fakat firma hakkında hiç bir bilgim yok, satış sonrası destek konusunda çekincelerim var.Firma hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazsın

erdoğanlar bisiklet de cube var bir göz atın derim

Erdoğanlar bisiklet 2014 modellerini getirecekler ben almaya karar verdim yol bisikletini geldiği anda alıyorummmm

türkiyede bisiklet almadan önce yurtdışınada bakın derim 1500-2000 tl arasında 105 sistemli bisikletler mevcut! 1500 tl lik bir bisikleri gümrük ve kargo dahil 2000 tl fiyat ile 2000 tl lik bisikleti 2500 tl gibi bir fiyat ile satın alınabilirsiniz bu bisikletlerin muadili türkiyede 3000 tl ve üzerinde satılmaktadır

türkiyede bisiklet almadan önce yurtdışınada bakın derim 1500-2000 tl arasında 105 sistemli bisikletler mevcut! 1500 tl lik bir bisikleri gümrük ve kargo dahil 2000 tl fiyat ile 2000 tl lik bisikleti 2500 tl gibi bir fiyat ile satın alınabilirsiniz bu bisikletlerin muadili türkiyede 3000 tl ve üzerinde satılmaktadır

@kerem oktar

Yok ya, okadarda degil. O dediginiz sistemli cube bisikletini o fiyata biraz zor bulursunuz yurtdisinda.

2014 cube fiyatlari icin: (link)

Not: Gorunen fiyatlar kdv haric fiyatlardir. Almanya'da bu vergi %19

Geri