Scudo Sports

Critical Mass #77 - İzmir

Caner Geyik

Daimi Üye
Tepki
842
İsim
eski rumuz: luneris
Bisiklet
Carraro
CM - İzmir. Yine ayın son cuması, yine Konak, yine 18:30.

Etkinlik FB Sayfası : (link)

CM İzmir FB Sayfası : (link)

cm77.jpg

• Beğen
Tepkiler: Groims ve Praxis
Scudo
@luneris FB kullanmayanlar için küçük bir açıklama, kopyala yapıştır bilgi, olsa süper olurdu.

@Kerem Groims Görselde gerekli bilgiler var diye düşünmüştüm ama belki mobil cihazlardan iyi görülemiyordur. Uyarı için teşekkürler.

CRITICAL MASS #77

Yer : Konak Meydanı Saat Kulesi
Toplanma : Saat 18:30
Hareket : Saat 19:00

Critical Mass'e NEDEN Katılmalıyım?
*Şehirde ne kadar bisiklet kullanıcısı olduğunu herkese göstermek için
*Trafiği tıkamadığımızı, bizi de trafiğin bir parçası olduğumuzu farkettirmek için
*Bisikletin bir ulaşım aracı olduğunu ifade etmek için
*Bisikletin özgürlük olduğunu anlatmak için
*Yolların sadece otomobiller için değil bisikletler için de olduğunu söylemek için
* Ve her zaman olduğu gibi MUTLU OLMAK İÇİN.

(link)
(link)
(link)

2010 Temmuz ayından beri,
Her ayın son Cuma günü saat 19:00 da...

• Beğen
Tepkiler: Ronin45 ve Groims
Katıldığım ilk bisiklet toplanması oldu. Eğlenceliydi, baya kalabalıktı. Trafiği felç ettik :)

Çok güzeldi. Daha önce CM'ye bir kere katılmıştım, bu kadar kalabalık değildi. Orijinalinde olduğu gibi cumaya alınması isabetli bir karar olmuş sanıyorum.

Daha öncekinde sağ şeridi kapatarak "trafikde biz de varız" mesajı varsa, bu akşamki kalabalıkla tüm yolu sahiplenerek "trafik biziz" dedik sanki :)

30 Aralık'ta görüşmek üzere !

Ekip hala mevcut mu?

@Caner Geyik Devam ediyor mu? Yani Pandemiden önce var mıydı yoksa daha önce sonlandırıldı mı? Ayrıntılı bilgi mevcut mu?

@Caner Geyik Devam ediyor mu? Yani Pandemiden önce var mıydı yoksa daha önce sonlandırıldı mı? Ayrıntılı bilgi mevcut mu?

pandemiden önce devam ediyordu evet. Son Şubat ayı CMsi yapıldı yanlış anımsamıyorsam. Yakın zamanda tekrar başlayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: safex
Herkese merhaba. CM'e katlanır bisikletle katılmak mümkün mü? Ben yıllar sonra ilk kez bisikleti gündelik yaşamıma soktum. İşe bisiklet ve İzban ile gidip gelmeye başladım bir aydır. Böyle bir etkinlikten hiç haberim olmamıştı şimdiye dek. Farkındalık ve gelecekteki kaza/kayıpların önlenmesinde rol almayı çok isterim; ama katlanır çekirgemle düzeni bozup rutininizi de kaçırmak istemem doğrusu...

@zuckoynes CM için hangi bisiklet türünü kullandığınızın bir önemi yoktur. Etkinlik olduğu sürece her şekilde katılabilirsiniz.

Bir kaç gece turuna katılmıştım değişik bir farkındalık,milletin kafasını şişirdiğimiz kesin,herkes düdük çala çala trafikte yol almıştık,ben düdük öttürmediğim halde kesin arada kaynayıp çok küfür yemişimdir:kötü:

Geri