Scudo Sports

Crankbrothers Cobalt XC

Scudo
Bisikletiniz üzerindeki görüntüsünü gerçekten merak ettim :)

• Beğen
Tepkiler: sercanczo
@Gökhan Toros

Daha bugün elime geçti,bisiklete takma fırsatım olmadı.Bisikletin fotoğrafını yapmak istediğim değişimi tamamlayınca koyacağım:).Eşşiz bi scale 50 olacak:).

@Taner Rona

RC 2011 de bu yok sanırım.Ritchey WCS jant seti olması lazım onlarda.Turkiye de büyüh ihtimal tek olabilir ya da kimbilir sessiz sakin bi köşede kullanan vardır:D.

• Beğen
Tepkiler: Taner Rona
Acil yardıma ihtiyacım var arkadaslar.Bugün jant setine rubleyi takarken problem oldu.Ruble dönmüyodu,kutunun içinden çıkan plastik spacerları taktık ve problem çözüldü gibi ama ben gene de güvenemiyorum.Ruble için metal spacer nerden bulabilirim?.Az önce kısa bi sürüşe çıktım ve zincir sarma yapıyo.Pedal boştayken ve geriye doğru çevirdiğimde oluyo.Sebebi nedir acaba?Spacer problemiyle mi alakalı?

Anam gecmis olsun.

Rubleyi cikarinca elle guzel donuyo mu arka gobek?

• Beğen
Tepkiler: sercanczo
@onur demirer

Evet dönüyo.Problem rubleyle alakalıymış.11-34 kullanırsam problem cözülüyo.11-32 için göbeğin içine spacer eklemem gerekiyomuş,crankbrothersdan aldığım cevap bu.Spacer ı yolladılar bakalım ne zaman ulasır elıme bılmıyom.

11-32 xt m770 rubleyi 11-34 olanıyla takas yapmak isteyen olursa bana ulaşsın.Bendeki çok az kullanıldı.200 km kadar.Benzer mesafe yapmış 11-34 ya da sıfırıyla takas yapılabilir.

Üstündeki etiketler de 10 gram geldi:).Fabrika verisine birazcık yaklaştı.

Ankara Ödtüde böyle bir jantlı bisiklet var öylemi :D
İlk turumda gelirim ve görürüm :D
(UMARIM) :)
Abi maliyeti ne kadar oldu sana?

@alican elkatmis

Ankarada değilim ne yazıkki.Konya ereğlideyim şu an.11-34 ruble satın aldım kullanıyorum.Elimde 11-32 sıfır gibi satılık ruble var.

Geri