Scudo Sports

Crank Brothers Egg Beater Mxr Vs. XTR

Erhan ÖZETÇİ

Daimi Üye
Tepki
49
Arkadaşlar pedal alıcamda kararsız kaldım MXR mı almak daha mantıklı yoksa daha ağır vepahalı olan Xtr'mı. crank brothers kullanan arkadaşlar pedal kullanımı nasıl ayakkabıyı söküp takması kolaymı bu konuda yardımcı olursanız sevinirm şimdiden teşekkürler:D

Scudo
Ben crankbrothers egg beater sl kullanıyorum takıp çıkarmak çok kolay.

Crank Brothers'da takıp çıkarmak konusunda hiç bir problem yok, hatta yumuşaklık değil fakat rahatlık anlamında Shimano ve benzeri bir çok pedaldan rahat (Ritchey ve Shimano deneyimim var bu konuda).

Ancak madem bütçe XTR'a kadar uzanıyor, Egg Beater alırken de en azından C serisini tavsiye ederim, MXR'ın içi (rulmanlar, yataklar, destek parçaları vs) değişmiyor sanırım.

Aslında 1 aydır bu pedal olayını bende düşünüyorum .Forumda bu işi profesyönelce yapanların sanki genel fikirleri eggbeater'lardan yana gibi geldi bana.Kaldıki bu yazıyıda xtr almadan önce keşke okusaymışım dedim kendime ..:(

MXR ile xtr karşılaştırılamaz bile... XTR kendi markasının en üstü MXR ise kendi markasının elt modeli... Sadece ağırlığa göre karşılaştırma yapmayın lütfen...

peki Türkiye'de Crank Brothers'ın modellerini nerden alabiliriz ??

Aktif Pedaldan bütün Eggbeater modellerini temin edebilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Bence kesinlikle Xtr hatta ötesi kesinlikle Shimano birçok pedal denedim ama hiçbirinde Shimano spd ler kadar iyi ve dayanıklı çalışma, giriş çıkış kalitesi ve güvenlik görmedim. Ayrıca bildiğim kadarıyla egbeater kilitleri daha çabuk aşınıyor ve çok daha pahalı, Halille egbeater kiliti almaya gitmiştik ona, fiyatını duyunca yüzünün şeklinin değiştiğini hatırlıyorum :) yine de almıştı mecburen :D

Ben tıme atac x4 kullanıyorum kessinlikle öneririm.

Şimdi şöyle bir durum var ben yeni spd ye geçtim ve kimsye danışmadım hatta bisikletimi toplarkende kendi başıma karar verdim ama elbetteki forumda merak ettiğim her konu benden önce sorulmuştu .O yüzden konuları iyi takip ederek ve sorulan soruları tekrar tekrar sormamak adına yazmaya girişmedim.Esasında her kullanıcı kendi kullandığı ürüne alıştığından dolayı o markayı tavsiye edebilir gayet normal bir durum.Ancak kompetanların genelde sanki eggbeater kullanıyorlarmış bir durum söz konusu gibi geldi bana. Genede çok şükür düşmeden kalkmadan kıvırdık işi hatta az önce karlarla boğuştum :):):):):)

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Shimanolarda Suya Girip Cıktıgında özellikle Alt modellerde Bi sorun Oluryor Ve Yayı Paslanıp Sertleşiyor Bakımıda Mümkün değil

Geri