mehmetsunu
Kaldato ile sohbeti kestim.
- Tepki
- 13.214
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Evet boşluktan böyle bir başlık açtım. Fazla tatava yapmadan hemen giriyorum konuya:
1- Bisiklet mağazalarından bazılarının kapanma durumu olabilir.
2- Fiyatlarda bir kendini salma durumu damping beklentisi içindeyim açıkcası.
3- Dolar yükseliyor bu nedenle 2 nolu beklentim ciddi revize yiyebilir.
4- Milletin bisiklete olan ilgi ve ihtiyacı artacak. Bu ihtimale kaldıraçlı piyasalarda 1:10 oynuyorum.
5- Turlar bu yıl için yatar sponsorluklar tehlikede. Kondüsyon düşüşleri yaşanır. Takımlar dağılabilir.
6- Mario kaldatoya bir şey olmaz. Bu krizden yara almadan çıkar. Bim poşetlerini gios gidonunda taşımaya devam.
7- Hala mabadıyla inatlaşmaya devam edenlerin; bisikletiyle sokağa çıkma ihlalini delmekten ceza yiyeceğini düşünmekteyim.
8- Dünyada bisikletin sağlığa olan katkısı hatırlanır, bisiklet aziz mübarek bir alet vasfına yükselir.
Benden bu kadar...
1- Bisiklet mağazalarından bazılarının kapanma durumu olabilir.
2- Fiyatlarda bir kendini salma durumu damping beklentisi içindeyim açıkcası.
3- Dolar yükseliyor bu nedenle 2 nolu beklentim ciddi revize yiyebilir.
4- Milletin bisiklete olan ilgi ve ihtiyacı artacak. Bu ihtimale kaldıraçlı piyasalarda 1:10 oynuyorum.
5- Turlar bu yıl için yatar sponsorluklar tehlikede. Kondüsyon düşüşleri yaşanır. Takımlar dağılabilir.
6- Mario kaldatoya bir şey olmaz. Bu krizden yara almadan çıkar. Bim poşetlerini gios gidonunda taşımaya devam.
7- Hala mabadıyla inatlaşmaya devam edenlerin; bisikletiyle sokağa çıkma ihlalini delmekten ceza yiyeceğini düşünmekteyim.
8- Dünyada bisikletin sağlığa olan katkısı hatırlanır, bisiklet aziz mübarek bir alet vasfına yükselir.
Benden bu kadar...