Scudo Sports

Covid-19 sonrası işler-güçler, planlar, turlar

mehmetsunu

Kaldato ile sohbeti kestim.
Tepki
13.214
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Evet boşluktan böyle bir başlık açtım. Fazla tatava yapmadan hemen giriyorum konuya:
1- Bisiklet mağazalarından bazılarının kapanma durumu olabilir.
2- Fiyatlarda bir kendini salma durumu damping beklentisi içindeyim açıkcası.
3- Dolar yükseliyor bu nedenle 2 nolu beklentim ciddi revize yiyebilir.
4- Milletin bisiklete olan ilgi ve ihtiyacı artacak. Bu ihtimale kaldıraçlı piyasalarda 1:10 oynuyorum.
5- Turlar bu yıl için yatar sponsorluklar tehlikede. Kondüsyon düşüşleri yaşanır. Takımlar dağılabilir.
6- Mario kaldatoya bir şey olmaz. Bu krizden yara almadan çıkar. Bim poşetlerini gios gidonunda taşımaya devam.
7- Hala mabadıyla inatlaşmaya devam edenlerin; bisikletiyle sokağa çıkma ihlalini delmekten ceza yiyeceğini düşünmekteyim.
8- Dünyada bisikletin sağlığa olan katkısı hatırlanır, bisiklet aziz mübarek bir alet vasfına yükselir.

Benden bu kadar...

Scudo
2- numara gerçekleşse keşke dediğimdir. Ama dünya mersine biz tersine durumu var olduğundan, fiyatlar dünyada düşme eğilimi olsa bizde yükselir. O yüzden paramı 8 numaraya basıyorum.

7 numara gerçekleşirse ayıp olur

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Evet arkadaşlar yine nereye turlayacağız ile karşınızdayız. Sözü uzatmadan cevaplarınızı alalım. ben kendi adıma söyleyeyim ilk olarak, aklımda gürcistan, ermenistan, azerbeycan, kazakistan ve kırgızistan var. eğer virus biterse ve zaman da müsati olursa kafayı kırıp böyle bir tur yapmayı ciddi ciddi düşünüyorum.

"Virüs bitecek" gibi hayalci bir düşünceye girmeyin lütfen.
Soruya gelince, muhtemelen iş başlayacak bu çıkış yasakları bitince. Fırsat bulabilirsem Berck-sur-mer'e gidip gelmeyi istiyorum. Git-gel 310 km.

"Virüs bitecek" gibi hayalci bir düşünceye girmeyin lütfen.
Soruya gelince, muhtemelen iş başlayacak bu çıkış yasakları bitince. Fırsat bulabilirsem Berck-sur-mer'e gidip gelmeyi istiyorum. Git-gel 310 km.
bitier dostum biter herşey biter yeniden başlar. bitmese de temmuz gibi en kötü antalya yaparım kimse mani olamaz:D

Üsküdar - Yalova Sudüşen Şelalesi

Nasipse ertelemeli de olsa Rize bolu akcakocaya kadar sahil sonrasi malum düzce bolu dagi

Mayısta antrenörlük kursu var izmirde, kısmet olursa sürerek gidicem

Mısır padişahı firavunlarından luksor namlı yazardaş hatırlattı. iyide oldu. Madde 9-Salgın sonrası turculuk korkunç patlayacak. market bisikletiyle bile millet yollara düşecek. Tur yapmak bestseller satacak. Tur bulamayan pasta yemeye devam edecek.

2 numaranın gerçekleşmeyeceğinin kanıtı şu anda tüm ülkelerin para basmasıdır. Tüm paralar değersizleşeceği için tüm ürünlerin fiyatı bununla beraber artacaktır.

"Virüs biterse" demeyelim de sayın @mehmetsunu gibi "virüsten sonra" diyelim bence. Çünkü bir süredir bu virüsle yaşıyormuşuz ve patlamayı bu zamanda yapmış. Artık bununla yaşayacağız.

14 mart _19 Nisan tarihleri arasında İranı bisiklet ile dolasmak için izin yazdirmistim. 14 marta da uçak biletini de almıştım. Eksik malzemelerde tamamlandı. Ama nasip olmadı. Eğer izinleri acarlarsa ağustossonu ve eylül de olabilir mi? Diye düşünmuyor da değilim. Ama gözüm ve gtum yer mi??? Orasını da bilmiyorum. Olmadı 3_5,gunluk dağ yollarina giderim

çok isterdim böyle bir planın hayalini kurabilmeyi,ama özel sektördeyim patron yarın ani bir kararla işyerini kapatırsa yandı gülüm keten helva.sözde bu yaz başı senelik iznimde frigya vadisini turlayacaktım:kötü: meğer hayalmiş

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
@seko35.50 frig vadisi benim de aklımdan geçiyor...

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
8. şık olabilir ama fiyatlarda baya bi artabilir sanki

Geri