Ben 2013'den beri aynısını kullanıyorum. Delta Bisiklet'ten arkadaş tavsiyesiyle sıfır almıştım. Sıfırı için 2400 abartı gibi gelebilir ama şu anda yapılan % 18 indirimle neredeyse 400 lira aşağısına alınabilir.
Neyse şimdi konu başka;
Kaç model olduğunu ve ne kadar kullanıldığını bilemiyorum ama 900 liraya çok uygun; mekanik bir arızası yoksa market bisikletlerine 500 - 600 lira vermektense ve bisiklet herhangi bir hırsızlık malı falan değilse hiç kaçırmayın alın derim.
2.2 lastikler şehirde çok yorduğu için Scwalbe 1.75 tabanlı lastik aldım. MTB için yol lastiği diye geçiyor. Lastiğin arazi performansı da fena değil ve asfaltta da belirgin hız farkı oluşturuyor.
Corratec ülkemizde çok tutulan bir marka olmamasına rağmen Alman sağlamlığını hemen hissettiriyor. Donanım konusuna takıntılı değilseniz hiç kaçırmayın, alın derim. Kimse ayranım ekşi demez ama burada malımı övmek gibi bir durumda değilim; yıllardır sorunsuz kullanıyorum.
Ayrıntılı fotoğraf, model bilgileri ve bisikletin ne şartlarda ne kadar kullanıldığını da belirtirseniz daha da yardımcı olurum.