Scudo Sports

Corratec Shape B Drive 8

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
CORRATEC SHAPE B DRIVE 8
bu bisikletin sitenizde resmini gördüm inceledim fazla bir birlgi göremedim acaba aydınlatırmsınız biraz bizleri beniim baya hoşuma gitti fakat fiyatı az pahalı geldi bana bunun fiyatını indirme imkanı olurmu acaba maşşa ve fren takımını değişsek acaba düz maşa takılsa amartisörsüz gibi fren kıskaçlarıda sora gibi daha düşük model takılsa bunu ben almayı istiyorum da fiyat olarak nasıl bir değişiklik yapabilirsiniz acaba yada yapabilirmsiniz :?

Scudo
vermiş olduğunuz linki inceledim şimdi birde şöyle sorayım bu bisikleteki yani başlığın adı olan bisiklet arka jant tekeri kadroya otomatik ile bağalnmıyor sadece vidalı bu bisiklete her hangi bir 28 yol jantı olurmu acaba belki alırsam singel spid yapmak istesem oyarmı otomatik takılabilirmi acaba arka jantın bağlandığı kulakçık yere

hımm.. zor bir soru ama şöyle yap bence.. istediğin göbek sistemini getir ve bisiklet üzerinde dene.. beğenirsen al gitsin..
lakin bence sistemi hiç bozma,bu sefer aynakol ve zincir masrafında olacak.eğer illaki single speed istiyorsan buna bin ve vites değiştirmeden git..
ayrıca zincir yerine kayış olduğu için sessiz bir sistem.. kayışa tamamen güven , arabalarda kaç bin devirde dönüyor biliyorsun ve kaç bin km.de değişiyor.. hatta volvo'nun bir araba modeli vardı,onda vites kutusu ile tekerlek arasındaki bağlantıyı şaftla değil kayışla yapmışlar.
karar senin...

evet ilginizden dolayı sevindim aslında benim aradığım bisiklet trek soho marka onun gibi bir bisiklet arıyorum trek soho ama fiyatı çok fazla olduğu için şimdilik yanaşamıyorumbu yüzden sordum bu konuda yardımcı olabilirmsiniz lütfen bana sizden alış veriş yapıcam fakat istedğim tarz işte belirtğim gibi trek soho marka gibi 28 jant sadece arkada vites ayna sabit 48 yada 44lük bu tarz bir bisiklet almak toplamak istiyorum CORRATEC SHAPE B DRIVE 8 bu bisiklet ise kadrosu tam düşündğüm bir bisiklet ama işte arka taraf yani yeni vites sistemi istemiyorum bu konuda yardım lütfen

hala yanıt gelmemiş inşallah yetkili ağzılardan bir yanıt alırım

Merhaba,

Istemiz oldugunuz tarzda bisikleti upgrade edebiliriz. Fakat mesajlasarak size bunu anlatmam cok zor. Buyrun magazamiza gelin hem bir cayimizi icersiniz hem de net bir sekilde somut olarak konusuruz.

tesekkurler

saygilar

çok teşekür ederim ama mesajlaşmaktan başka imkanım yok antalyadayım oraya gelme imkanım yok yani burda konuşarak anlaşma olmazmı acaba

ulaş abi bunu beğendim bu bisikletin bütün malzemesini değişsek jantlar gidon gidon boynu koltuk koltuk borusu hariç değişmese. değişecek olanlar ayna takımı diskler yerine v fren ayna takımı yerine sadece 44lü yada 48 li dişli olsa ön atırıcı olmucak bu şekilde ben bunu kaç paraya alabilirim bunu almak istiyorum yani oynama yapabilrimsiniz.(link)

yada abicim taksitli alabilirim sadece disk fren yerine v fren olsa birde ayna takımı dedğim gibi olsa olur ne kadar öderim acaba mümkünmü ben bunu almayı istiyorum lütfen yardımcı olurmsun ulaş abi

ant0777@hotmail .com msn adresim abi burdan ulaşabilirismin bekliyorum

Geri