Scudo Sports

Corelli Terra 1.0

Saburié

Always do FAVORS Never take ORDERS
Tepki
427
İsim
Burhan Has
Bisiklet
Bianchi
Arkadaşlar yeni bir firma olan Corelli nin bu bisikleti hakkında bilgisi olan var mı ? Sitesinde 915 lira diyor 2. elde elbette daha iyi seçenekler vardır ancak bu bisiklet yol bisikletleri arasında en uygun fiyatlı olanı. Benim gibi daha bisiklet alamamış arkadaşlara uygun fiyatı ile göz kırpıyor. Birde yol bisikletlerini şehirde kullanmak çok mu zor ?5a748a26d8016fe79f54a6ce83498abb.jpg

(link)

Scudo
@Junastin Eskişehir de kurulmuş yeni bir firmadır kendileri... Ben de henüz yol bisikletini görmedim:eek::eek:
Dağ bisikleti gelmişti bir tane 754 TL ye ona baktım kadro güzel di. Salcano dan hafifti kaldırıp bakınca:harika::harika:

Az önce sordum bizim çarşıda ki bayisine bu sene beklemeyin didi yazın başında gelir didi:eek:ops::eek:ops:
Ama broşür aldım :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Şu bisiklete bakmanızı öneririm.Kullanan arkadaşlarım memnun kaldılar.Bütçeyi biraz zorlayabilirseniz iyi bir seçenek olabilir.

(link)

Arkadaslar bu bisikleti gidip goren oldu mu hic. Arkadasa alacagiz gibi, goruntusu cok guzel. Hele ki bu fiyatlardaki salcanonun urunlerine gore hem kadrosu hem renkleri kat kat guzel duruyor. Alip kullanan, gidip goren oldu mu?

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Ben sadece 1 adet mtb modelini gördüm,güzel gözüküyordu ama hangi modeldi unuttum:kötü:
Yaz aylarına doğru gelir modeller dediler.Ben kış başlarında bakmıştım:harika:

@Ahmet Bilge Kaan AKIN sitesinden baktım şimdi. Başlangıç için ideal olabilir ama muhtemelen yeni başlayan birisi için bile bir sene sonra yetersiz gelecek bir bisiklet gibi geldi bana.

Ben 3 aydır bu bisikleti kullanıyorum. Gayet sağlam ve hızlı bir bisiklet. 14 vitesli. 12. vitesinde 78km/h hız ile gittim. Şehir içi kullanılabilir. Başlangıç için birz zorlayıcı ama ideal.

• İnanılmaz
Tepkiler: CNC
Geri