Scudo Sports

Çöp konteynırı ve Ben :):):)

psychobmx!

Daimi Üye
Tepki
424
http://img385.imageshack.us/img385/6176/kingpsychobmxba9.png

evet farklı bi walltop thailwhip;) :cool: :Skull-175

iki kere fena şekilde düşüp tamamladığım hareket pekte kolay olmadı...

sizlerde güzel fotolarınız var ise paylaşın lütfen.Bakıyorumda herkes sadece konu açıyo hiç hareket yapan yok. Bu bölümü bize açmışlar ozaman bizde gerektiği gibi canlandıralım burayı..

Scudo
ewt ya bmx bölümü gereksiz msj larla doldu hep, böyle resimlerle Konularla içimiz açılıyo..Süper hareket daha fazla foto istiyorz :D

• Beğen
Tepkiler: barışveçelik
@JAckaL34

sağol hakkı hoca. çöp kutusu bana yanlış yaptı bende cezasını böyle verim dedim:D şaka biyana kalçamı kırıyodum hareket yaparken denemek isteyen arkadaşlara tavsiyem korumalık takın biyerlerinizi incitebilirsiniz. o yüksekliğe çıkıp bide kadro çevirmek pek kolay olmuyo yane. çöp kutusunuda sabit ayarlayın kayarsa vay halinize başıma geldiği için söylüyorum:D

çok kolay gibi gözüküyo ama tehlikeli denicek arkadaşlar önce bisikletsiz deneyin kendiniz alıştırın sora bmxle deneyin:Skull-175

bugün bu aleti yakından gördüm ve serkan abi ve andy abimizide binerken gördüm ve videodakilerle gözle gördüğüm kişerin hareketleri tek kelimeyle süperdi!

herkese teşekkürler arkadaşlar... elim sakat olduğu için buralar binerken baya zorlanıyorum ama inş en kısa zamanda eski halime dönücem...

• Beğen
Tepkiler: isakcan
Geri