Scudo Sports

Continental Ultra Sport 2 mi CST Platinium Zırhlı mı?

Tepki
38
İsim
Adem Ü
Bisiklet
Mosso
Arkadaşlar merhaba.
İki lastik arasında kaldım. Mosso Cavalier 700 Claris kullanıyorum. Orijinal mitas lastiklerden gına geldi. 400-500 km yol yaptıktan sonra yoldaki kum gibi taşlar bile lastiği patlatıyor.

Şimdi ekonomik fiyata lastik bakıyorum. İki lastik düşünüyorum. Fiyatları hemen hemen aynı. Ebat 700x25
İç lastik olarak da hangi ebadı seçeyim?

CST Platinium Protector lastiklerde zırh olduğu yazıyor. Bu lastiklerde kaç mm zırh var. Benim için zırh çok önemli. Eski şehir bisikletime zırhlı lastik takmıştım ve çok işimi görmüştü.

Yalnız Continensal Ultra Sport 2'de zırh yokmuş. Kullanıcılar genelde memnun. Siz hangisini tercih edersiniz? Continental belki yol tutuş olarak iyi olabilir ama zırh olmaması düşündürüyor?

Scudo
Conti 2yi tecrübe etmedim ama Continental ultra sport 3 kullanıyorum çok memnunum. Stabilize yola neredeyse hiç girmiyorum ist içi asfaltta hiç bir patlama yaşamadım. 700 km geçmiştir. Yol tutuşu çok iyi. Bir defa çok ani frenleme yapmak zorunda kaldım araca vurmama ramak kala durdum. Hamuru yumuşak bir lastik janta takip çıkarması da kolay levyesiz takip çıkıyor. Daha önce scwhalbe durano kullandım bundan da pahalı bir lastikti ama çok defa patladı güya yarı zirhliydi ve contiden daha ağır. Maxxis detanatorde kullandım ondan da kat kat iyi. Yuvarlanma direnci olarakta çok iyi YouTube test videosu vs var bulabilirsin muasillerine gore en iyisiydi

2 sene önce ikinci el aldığım bisiklette 37 mm cst lastik vardı , hala var. Tonlarca dağ yoluna girmeme rağmen hiç patlamadı. Daha önce de schwalbe maraton kullandım 44 lük onda da hiç patlama yaşamadım.

2 sene önce ikinci el aldığım bisiklette 37 mm cst lastik vardı , hala var. Tonlarca dağ yoluna girmeme rağmen hiç patlamadı. Daha önce de schwalbe maraton kullandım 44 lük onda da hiç patlama yaşamadım.
sanırım mtb ya da şehir bisikleti kullanıyorsunuz. Yalnız o bisikletlerin normal lastikleri bile yol bisikleti lastiklerinden daha dayanıklı

sanırım mtb ya da şehir bisikleti kullanıyorsunuz. Yalnız o bisikletlerin normal lastikleri bile yol bisikleti lastiklerinden daha dayanıklı
Schwalbe mtb ydi cst şehir bisikletinde ama aynı model. Cst platinium protector

Schwalbe mtb ydi cst şehir bisikletinde ama aynı model. Cst platinium protector
Eski bisikletim şehir bisikleti idi. Rubena 5 mm zırhlı lastik almıştım. Hiç patlamamıştı. Bisikleti sattığım çocuk da üzerine 1500 km yol yapmıştı ve fotoğraf göndermişti. Lastikteki mavi zırh katmanı dışarı çıkmasına rağmen bana mısın demiyordu. Ama yol bisikletlerindeki zırh o kadar sağlam değil.

Geri