Scudo Sports

continental race king 2.2 lastik en ucuza nerde gördünüz

Tepki
9
arkadaşlar continental race king 2.2 lastik arıyorum yedek amaçlı yanımda taşıyacağım en uygun fiyata nereden alabilirim

(link)

Scudo
Nerede bulunur bilmem ama yanınızda taşımak istityorsanız "foldable" olanlarından almanız gerekiyor. Meslea Salcano'ların üstünde gelen Race King'ler telli lastik olup katlanmıyorlar (kendimden biliyorum :D )

continental race king 2.0 ve 2.1 i görünüyor ama 2.2 sini sorman gerekebilir

(link)

^ 2.2'si burada:
(link)

sanırım taşımama gerek kalmadı ön lastiği yardım bugün parkurda taşa vurduk (link) bundan alacağım 2 tane sanırım

Elimde 2 adet sifirnrace king 2.2 var ilan veremedim henuz bu sitede , benim ihtiyac fazlasi hic kullanmadim ihtiyaciniz varsa goruselim!ozel mesaj atamiyorum mailim

Araziye çok giriyorsanız raceking tavsiye etmem.Çok patlıyor :S

Evet bende 2.2 kullanıyorum, ufak dikenlere karşı savunması sıfır :D Çok patlıyor.

Ben 700 km kullandim ormana da girdim 1 kere patladi=s sans bence ama tabiki korunakli lastikler kadar olamaz.

evet yeni aldığım bisiklette 2.2 var 3. turumda minicik bir dikenden patladı.

Merhabalar

Elimde 2.2 race king var. Bana çok kalın geldiğinden dolayı 2.1 lastiğe geçtim bu sebeple ihtiyaç fazlasıdır.

Tam rakam veremem ama en fazla 120 km kullanıldı. Arka lastik 1 kere ince dikenden patladı. Bıyıkları bile daha aşınmamış halde durmakta.

İlgilenirseniz özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. :)

Salcano bisikletim üzerinde 2.2 Contınental lastikler var 4000 km'ye yakın her türlü arazide kullandım(çamurlu,mıcırlı,taşlı ve düz yolda).
2 kere patladı 2'side görünmez kaza,(cam ve zımba teli)Mersinde yollar hep dikendi ama lastik diken yüzünden hiç patlamadı.Lastik yağışlı havada vasat,kuru ve sert virajlı yollarda süper 50 60 km hızlarla döndüm fazlasını yapamadım:=),Aslında tam tur lastiği lakin kalın ama benim için farketmiyor ağır görüntüsü hoş.Lastiği bir arkadaşım Deltanın İzmir şubesinde sormuştu 90 tl fiyat vermişlerdi,şaşırdık çünkü internette 50 60 lira yazıyordu.Lastik 4000 km'de ne kadar hasar aldı derseniz çok az bir yıpranma payı var bir iki mm anca aşınmış.Tahminimce 10.000 km rahat yapılır bu lastiklerle.

Ben race king den hiç memnun kalmadım. 1000 kilometrede arka lastik jant dibinden yarıldı. Birçok kez de patladı. Ama siz memnunsanız bide buna bakın derim.
(link)

hort gibi olacak ama bu race king tavsiye etmiyor kimse keten atıyo yanaktan diyorlar kullananlar yarık vardı yanak kısmında yama ile hallettik diyorlar bu şekilde yama ile yarık halledilebilirmi yahu?

@alper Ku

telli daha ağır ve katlanamaz.
telsiz daha hafif ve katlanır. daha pahalıdır.

bir bisiklette her türlü lasstik koyulabiliyormu

Geri