Scudo Sports

Connondale IQ 114

Umut Kılınç37

Forum Demirbaşı
Tepki
138
Bisiklet
Salcano
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce km saatini takmıştım sorunsuz çalışıyor fakat o gün gittiğim km yi öğrenemiyorum sürekli aynı kmden devam ediyor ve max hızımda öyle nasıl ayarlayabilirim?

Scudo
Her sürüşten sonra sıfırlaman gerekebilir günlük km'yi.

Ama nasıl sıfırlayacağımı bilmiyorum bilen biri yardımcı olabilirmi?

Tuşlara basılı tuttum ölçümlerini sıfırladım total km hariç ve ekran aydınlatmasını buldum.

Ekran aydınlatmasını bilmiyordum hangi tuş kombinasyonu ile açıyorsunuz?
günlük km ortalama ve maksimum km değerlerini sıfırlamak için günlük km ekranında yani trip distance yazarken soldaki tuşa basılı tutuyorsunuz 4-5 sn kadar sıfırlanıyor.Normal açtığınız zaman da sağ tuş ile günlük ve toplam değerleri görebilirsiniz mesela günlük km-stopwacth(kullanmadım hiç)-günlük saat-ortalama km-maksimum km-toplam km-toplam saat gibi her iki tuşa da basılı tutarsanız 4-5 sn tüm saatin değerlerini sıfırlıyor en baştan girmeniz gerekiyor.

NEEE ekran aydınlanması mı :D ekran aydınlanması varsa koşa koşa alırım :D delta ya sorduğumda yok demişlerdi vazgeçmiştim :D

Cannondale IQ114 Bilgisayar w Kablolu / Cadence Cannondale bir döngü bilgisayar üründür. Bu Cannondale IQ114 Bilgisayar w Kablolu / Cadence kapınıza doğrudan teslim edilecek. Lütfen bu kolay kurulumu ile sürmek (hiçbir alet gerekli) ve Cannondale gelen basit-işlet döngüsü bilgisayar ölçüm başlatın. Sürüş hız, mesafe, zaman ve ritim hakkında bilgi açık şekilde okunması kolay bir iyi işten çıkış ekranda görüntülenir. 5 dil seçeneği - İngilizce, ortalama Güncel İspanyolca, Fransızca, Almanca, İtalyanca Akım, ortalama, maksimum hız, günün max ritim Zaman, sürüş süresi Toplam kilometre sayacı, kilometre sayacı, gezi aşağı / yukarı kilometre sayacı Arka ışık 63-inç uzunluğunda kablo demetleri büyük kare boyutları uyuyor. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın yazıyor bir sitede ben bakmadım ama sağ tuşa basılı tutunca sanırım açılıyor arka ışık Delta da açıklama kısmında yoktu ya da ben farketmedim
Kendi sitesinde kullanım kılavuzunda da şöyle yazıyor
MODE KEY
• Ayar sırası değer ayarlar
• Ana Çalışma modları arasında gezerek
• BASIN & TUTMA: (SADECE IQ114) Arka ışık etkinleştirir

Geri