Scudo Sports

Colnago yol bisiklet kadrosu ve yol bisikleti toplama yardım!

Alperen ERTEN

Forum Bağımlısı
Tepki
251
Bisiklet
Geotech
iyi günler arkadaşlar 2 gün önce elime toplam 75 tlye bir yol bisikleti düştü.akordları hafif bozulmus vites ve frenden söz< edilemez ancak kadro colnago güzel hafif bir alim.kadro bir kırığı çiziği yok jantlar filan yaramaz derse bisikletcim sadece kadro ve maşa 30tl vereceğim.sizce 30 tl versem kardoya diğer her şeyi bilinir markaların ucuz cinsinden toplasam ne kadar olur bu arada direksiyon bende var..teşekkrler

Scudo
canım benim gel 50 vereyim göder bana ok tabi istersen kardeşimin dogum gününde öyle birse vermek istiyorum numaram 05542622600 ok ara

bir foto görmek lazım, eğer eski bir cromoly bisiklet ise, 50 - 60 liraya bu bisikletleri elden çıkartan bilinçsiz insanlar var, daha geçen gün arkadaşımla eskiciye gidip şans eseri 50 liraya trek 520 aldık.

• Beğen
Tepkiler: Enis AYKUŞ
Benim de foruma ilk girdiğim zamanlar bir Colnago maceram olmuştu :)
Foto varsa ekle bence

• Beğen
Fotoğraf eklermisin? Fotoğraflarda lugged ları ve kadroya damgalanarak işlenmiş "sinek" logolarını görmek istiyorum (yonca yapraklarına benziyor). Eğer o gerçek bir colnago ise ben sana 150 tl vereceğim almak için.

Forum ahalisi hemen atlamayın ilk ben teklif yaptım:D

Enis Aykuş'dan 50 lira..

Aytaç Biber'den 150 lira..

Evet, yok mu arttıran? :)

• Beğen
@FarukDemir

Önce detaylı resimlerle realitesini görelim, gerçek ise 150 lira:)

Değilse tık işlemez:D

• Beğen
Sakın ama sakın resim eklemeden o bisikleti elinden çıkartma..

:D Kurtlar vadisi olmuş burası :D

Direksiyon a çok güldüm ya kusura bakma ama :D

• Beğen
bisikleti yerinde bulursam su an şehir dısındayım fotolarını çekerim ancak bisiklet çalıntı :) ben de bulaşmak istemiyorum kadronun çiziği filan yok ama boyası soluk ayrıca önde tek dişli var ön vites yok arkayada 5 vitesli bir şey uydurulmuş. büyük ihtimal çalan kişi bisikleti parçalara ayırıp satmıs yoksa colnagoyla geçmişi olan bir kişi o bisikleti öyle bırakmazdı.

bu arada kadro kırmızıydı ve colnago yazısının olduğu yerin yanlarında renkli top gibi bir şeyler vardı.

• Beğen
arkadaşlar kadrodan vitesli bir bisiklet ya alacağım ya almayacağım orjinal bu kadro adam olur mu olmaz mı olursa ucuz cinsten ne kadara olur ben bunu istiyorum.

ben artık karar vermek istiyorum yardımcı olun jantım direksiyonum(bazı gülen ark. olmuş :))frenlerim viteslerim var aradığım parçalar aynakol arka dişli ön aktarıcı arka aktarıcı +iyi bir bakım ve eski yollarda olan kadro vites kolu ayrıca kadronun orjinal oldğu kanıtlanmıştır simgesinin yanındaki yoncalı sineklerden ve orjinal bir colnago kadrosu ile karşılaştırılarak kaynak yerleri boya cinsi vb. özellikleri kontrol edilmiştir.

çalıntı bir bisiklet için bence daha fazla yorum yapılmasına gerek yok!

istersen 75 tl verip alırsın ve sonra da bir foto çekip , çalıntı bisikletler bölümüne eklersin , belki bir yararı olur. 2-3 ay için de alıcı çıkmaz ise sen bilirsin ama ben öyle bir bisiklete yine de binmek istemem...

• Beğen
Tepkiler: Yunus YILMAZ
kusura bakmayın kendimi yanlış ifade ettim calıntı olma ihtimali olabilir kastetmiştim ancak 2 hafta geçti hala bisikleti soran bakan yok büyük ihtimal gerçekten adam değerini bilmiyormuş satmış geçmiş motorcuya.

http://img175.imageshack.us/img175/6643/uurmarket112es5.jpg

kadronun resmini internetten buldum ama biraz daha farklı benim kadrom. colnago yazısının üstünde ve altında yani (C ve A'nın)yanında 2-3 tane yuvarlak renkli top gibi yonca gibi şeyler var.
ayrıca maşası da kırmızı bu arada bu kadro forumdaki bi arkadaşınsa kullanıyorum resmini kusura bakmasın.
ve birde 87 kilo bir yol bisikletine ağır gelmez değil mi?

kusura bakmayın kendimi yanlış ifade ettim calıntı olma ihtimali olabilir kastetmiştim ancak 2 hafta geçti hala bisikleti soran bakan yok büyük ihtimal gerçekten adam değerini bilmiyormuş satmış geçmiş motorcuya.

Gerçek colnago ise maşadaki ve alt boru lug'ındaki yoncalar parçalara işlenmiştir, yapıştırma değildir. Keza sele kelepçesi yakınındaki (seat stay ucundaki) ufak colnago yazısı da.. Sadece yapıştırma şeklinde Colnago yazıyorsa gerçek değildir. Öyle bir çakma colnago bizim eski evin garajında yatıyordu.. Yani insanlar uğraşıp colnago görünümlü vspüsür kadro yapabiliyorlar :7:

Geri