Bence o yarış koşuldugu için kadro değişmemesi bi bizim ülkede var Çünkü bunu üreten firma muhakkak kullanıcının yarışa giriceğini düşünüyordur yada düşünmelidir
bende üstünde olmak istemezdim, hayal bile edemiyorum...
@Özgür
garanti kapsamına girmesi için kırılmazlık garantisi vermesi lazım örneğin transition ömür boyu kırılmazlık garantisi veriyor . bu gibi durumlar her bisiklette olabilir.
ama konanında kırılma garantisi vermeyeceğini sanmam profesyonel ve yeterince eski bir marka
@WOLF THE BLACK
kona çin malımı9 kardeş yalnışın olmasın benim bildiğim canada yapımı bir marka
burası tr olduğu halede yeni garanti kapsamlarına yarışlardaki kırılma v.s. giriyor bazı markalarda bildiğim kadarı ile ama kona bunun için hiç kendini kasmaz sanmam onun için sorun olamaz değiştirmek. prestijini korumak için değiştirir zate o kırılmayı ve nedenininide araştırarak önleminide almak isteyecektir kullanım amacına bakarsanız yarışta olmasa bile kırılabilecek bir alanda kullanıyor .
antreman yaparken kırılsa garanti kapsamında olacaktı o zaman
Garanti konusunda;eğer Kona takım sürücüsüyse adam sorun olmaz bence(Kona formasıyla bana öyle geldide).Olan Kona'nın karizmasına olmuştur sadece.
Benim asıl ilgimi çeken;DH yarışında bir kadronun kırılması.Hani agr.FR,extreme DH falan sürüşleri tamamda.DH yarışları öyle büyük atlayışlar,yüksek düşüşler içeren parkurlara sahip olmadığı için bu derece sağlam kadroların kırılması ilginç geldi bana.Oldukça ters bir düşüş gerçekleştirdi herhalde...