Scudo Sports

Çok Temİz 2. El ParÇalar Çok Uygun Fİyata Bu Fİyata Bulamazsiniz !!!!

onur polat onur

Aktif Üye
Tepki
15
deore fren bacakları 1 çift 20 Tl
elimde fazla olduğu işin satıyorum hiç bir sorunu yoktur çok minik bir çiziği vardır fakat anlaşımıyo bile ayrıca shımano papuçlar la beraber verilecektir (2çift)

DSCF3615

DSCF3616

DSCF3617

1 çift shımano Quıckrelaise siyah (yanlarında çok ufak çizikler vardır fakat çalımasında hiçbir sorun yok 10 tl

DSCF3614

DSCF3611

neco furş kapağı kahve-turuncu arası + 10mm,5mm amoeba siyah spacer (sıfırdır)15 tl

DSCF3610

DSCF3606

DSCF3608

zefal pompa - çok az kulanıldı hiçbir sorunu yoktur elimde fazla olduğu için ve paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum.Yanında çaşitli uçlarla berber yolliyacağım uçlar içinde saklanabilir.Çok kullanışlı ve rahattır. 20 tl

]DSCF3624

DSCF3626

DSCF3625

boriken marka termal içlik(M-L).İster formanın altına giyersiniz isterseniz de direk uzun kollu üst olarak. Çok şık bir tasarımı vardır ve çok sıcak tutar ben bunlaradn çok fazla kullanıyorum elimde fazla olduğu ve paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum.Hiçbir defo veya yırtığı yoktur.25 tl (çok çok ucuz bir fiyat)
DSCF3619

DSCF3620

DSCF3623

DSCF3622

Ürünler istanbul içi elden teslim istanbul dışı ptt kargo ile yollanır kargo size aittir çünkü ürünlerin fiyatları çok ucuzdur!!!
onurpolatonur@gmail.com
05394376629 turkcell

Scudo
resimlerin neden çıkmadığını bilmiyorum bi allahın kuluda bana yardım etmediği için kusura bakmayın

@onur polat onur

Hazırcı olup, araştırma yapmayıp, mutlaka birilerinden yardım beklediğiniz için olabilir mi?

Yapmayın arkadaşım. Forumda kaç tane fotoğraf ekleme rehberi yayınlandı.

Biraz sert oldu ama kusura bakmayın, forumda herşey mevcut. Yeter ki bir göz atın. :)

Nasıl fotoğraf yükleneceği hakkında bilgi için burayı okuyunuz ve daha sonra fotoğraflı bir ilan hazırlayarak yeni bir ilan açınız.

Geri