Scudo Sports

Çok süper fiyata Giant AC bisiklet...

Erhan Doğaner

Forum Bağımlısı
Tepki
62
Geride bıraktığımız Ocak ayında Amerikadan gelen Giant AC kadro üzerine kurduğum bisikletim satılıktır. Bisiklette kıl çizikler mevcuttur ve normal kullanım görünümündedir. Yaklaşık 3 aydır selesine dahi oturulmamıştır. Ben çeşitli maddi sebeplerden ötürü bu satışı yapıyorum. Ilgili arkadaşlar gelip görebilirler, Ankarada oturuyorum. Bisiklet parça parça satılabilir ancak kadro ve maşayı beraber vermek istiyorum onun dışında tek parça yüzünden bisikleti bozamam. Kadro: Giant AC (All Conditions) 17.5” size
Arka Amortisör: Manitou Swinger 4 way
Maşa: Marzocchi Bomber 180mm Drop Off
Aynakol: Truvativ Husselfelt (tek diş)
Ruble: Sram 951
Arka aktarıcı: Shimano XT, vites değiştirici: Sram (modelini bilmiyorum)
Gidon: Azonic Chuuby (ingiltereden alınmış olup 5 sene garantisi vardır)
Boyun: BBB (Amerikadan alınmıştır)
Ön göbek: Scott 20mm akslı 36 delik
Ön, Arka jant: MX8 Kinlin
Arka göbek: Shimano deore
Fren sistemi: Hayes nine, 203 mm rotorlarıyla beraber
Ön lastik: Continental Diesel 2.5” (Amerikadan Alındı)
Arka lastik: Kenda 2.8” (Amerikadan alındı)
Komple alacak arkadaşa 200 küsür lira değerindeki Blackburn 6 km saatini bütün aksesuarlarıyla hediye ediyorum.
Bisiklet komple 1750 liradır

(link)
(link)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

:D

Scudo
Merhaba hayırlı satışlar! Ben kadro ve maşayı belirttiğiniz üzere satarsanız sadece gidon + boğaz ile ilgileniyorum! Haber vereyim dedim :)..

arkadaşlar ürünlerin hiçbiri ile takas düşünmüyorum. belki elektronik parçalar ile az çok az bir ihtimal olabilir.

tamamdır, eğer kadro ve maşa satılırsa size yazıcam ben.geçen sene olsa bu makinanın satış fiyatı dolarlarla yazılıp en azından 2800-2900 liraya denk gelirdi eminim. ben geçen sene böyle bir bisikletin yanına bile yaklaşamazdım fiyat olarak.

görüşürüz

ilan günceldir. alan arkadaşa 250 liralık km/nabız saatinin yanında 120-130 liralık Shmano SPD ayakkabıda veriyorum.

yanında verdiklerim zaten 400 liraya yakın.
bişeyler olabilir ama o kadar değil tabiki.

özelden cevabı yazdım arkadaşlar lütfen bu sorularınızı buradan değilde beni arayarak (0555 2743165) yada özelden mesaj atarak sorun, sonra yeni konu açmak zorunda kalıyorum çünki ilan çok uzuyor...

görüşürüz

ilan devam ve günceldir.:)
geçen sene neredeyse kadro aldığınız rakama bu sene komple bir AC/DH bike alabiliyorsunuz. daha ne olsun?:D
ilan birkaç hafta sonra satılsın satılmasın kapanacaktır çünki 2 sene burada olmayacağım. alacak arkadaşlar elini çabuk tutsunlar.

Geri