Scudo Sports

Çok şık ve sevimli "yol bisikleti" kolye ucu

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar,

İlk defa ilan veriyorum ve sanırım daha önce bu tür bir şey de burada satılmamıştı. :) Burada çok orijinal, sevimli ve şık kolye uçları var. İster takı, ister anahtarlık olarak kullanılabileceğiniz minik bisikletler... Ve yalnızca 10 tane var. Acele eden sahip olacak. Bu kadar şık bir takıyı başka yerde bulamazsınız, bence kaçırmayın. ;)

* Fiyat pazarlıksız yalnızca 5 TL'dir.
* Kargo alıcıya aittir.
* İstanbul içi elden teslim edilebilir.
* Yalnızca kolye ucu olarak gönderilecektir.
* Satın almak isteyenler özel mesajla iletişime geçebilir.

Scudo
Cidden hoşmuş :)

Fakat kargoyla almak benim için pek mantıklı değil :s Bakayım çevremden başka almak isteyen bi kaç kişi daha çıkarsa o zaman toptan bi alım yapabiliriz umarım.

2 tane ayırır mısın? senden bi ara gelip alırım.

Bir tanede bana ayırırmısın Zuhal abla?

iki tane de bn almak istiorum ama nerden alacağım ya bi yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar;

İlginize teşekkürler. Malesef elimdekilerin hepsi ayrılmış durumda. Alamayacaklar için üzgünüm; ancak siparişi iptal eden olursa buradan haber vereceğim.

Sipariş iptal eden olursa 2 tanede ben almak isterim..

Bisikletler bugün elime geçti. İki tane aldım bir tanesini sürekli bisiklet bindiğim arkadaşıma hediye edeceğim. Fotoğraflardakinden çok daha şirinler. Keşke daha çok olsa da her arkadaşımız birer tane alsa. Zuhal Hanıma zahmetlerinden
ve bu güzel kolye uçlarına sahip olmamıza vesile olmasından dolayı teşekkür ederim. :)

@serhad k

Serhad bey; ben teşekkür ederim. Güle güle kullanmanız dileğimle.

Bu kadar ilgi göreceğini baştan bilseydim daha çok getirtirdim.
Ama iyi bir haberim var: Yeni bir parti söyledim; gelmesini bekliyorum. Kimse mağdur olsun istemem. Alamayan arkadaşlar: benden haber bekleyin. ;)

Arkadaşlar;

Elime yenileri ulaştı ve alamayan/almak isteyen arkadaşlar için ilan gayet günceldir. Bilginize. :)

Zuhal hanım ben yine 2 tane bisiklete talibim :)

@Zuhâl

Zuhal abla..mesaj kutun dolu galiba mesajına cevap atamıyorum.

Bende bi' tane sitiyorum kolye ucundan,iyi günler.

@Mert Bağcılar

Ayrıldı Mert'ciğim. Teslim alma koşulları için mesaj yollamayı tekrar deneyebilirsin.

Teşekkürler

Merhaba Zuhal abla bi tane de ben istiyorum, Mert ne zaman alıyorsa onla gelebilirim :)

@fatihgüven

Tamam Fatih'ciğim; seninkini de ayırdım. Aranızda anlaşın o zaman. :)

Geri