Scudo Sports

çok güzel bir tur bisikleti (surly)

Scudo
İnşallah seneye 26'' bir Surly toplayacağım. Bu arada Eser Bey'in verdiği linkteki Surly'in gidon sargısı Brooks England. Harika gözüküyor. :)

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
@emrahozkan

Bu gidonun bu şekli değişik tutuş pozisyonlarına imkan verir. Boynuz gibi dönen şekli aynı zamanda amortisör gibi esneme de sağlar mı?

Bu arkadaşlarda geçen ay Fransa'yı Surlyleriyle turladılar :) (link)

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
@Gökhan S.

Uzun zamandır takip ediyorum, yazı dili de güzel, zevkli bir blog

@Bilal Demir

Evet aynı gidonu ben de uyguladım, çok az da olsa esneme yapıyor özellikle vites-fren tutma pozizyonunda...

Bu konunun üzerinden uzun zaman geçmiş ama şu sıralar yeni bir tur bisikleti arayışı içinde olduğum için aramalarda çıktı. Elimdeki bisikletimi de satışa çıkardım. Aradığım tek şey alın borusunun düz olması ama maalesef hiç bir modelde bu yok. Sedona 321, 2011 modelde oldukça düzmüş ama 2012'de o da oldukça yatırmış. "Türkiye'de Tur bisikleti yok" konusu her zaman gündeme geliyor biliyorum ama en azından yaklaşsa bari :)

@olgun şenel

Alın borusu nasıl düz yani? Üst boruyu kastediyor olmayasınız?

(Resim cyclingtr.com dan alınmıştır)
http://cyclingtr.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/CommunityServer.Blogs.Components.WeblogFiles/yol-bisikleti-genel-konular/Bisiklet_2D00_par_E700_alar_3101_aylin.jpg

(Not: Bazı şeyleri de tercümedip yazmışlar ama genellikle doğru.(Aynakol yaprağı?? Ayna dişli!, Ruble?? Arka dişliler!,....)

@olgun şenel

Yine en iyisi trek fx serileri, haklısınız Türkiyede tur bisikleti satılmıyor, bizim bindiklerimiz de şehir bisikletinden bozma tur bisikletleri, yani yurtdışındaki sitelere bakın adamlar ne kadar donanımlı ve üst düzeyde yapıyorlar bu işi, bizim turcu arkadaşlarımızın bir çoğu kendine eziyet ediyor başka birşey değil. Bir bisiklete x lira verilir mi diye başlıyor muhabbet, talep olmayınca satıcılar ne yapsın? elinde kalacak malı getirmiyor bile.

@ihtiyar

Evet yanlış yazmışım. İstediğim olay üst borunun düz olması. Teşekkür ederim.

@emrahozkan

O sitelere ve bisikletlere baka baka mest oluyoruz zaten :) Ve %90'ının üst boruları düz, sade, basit ve sağlam bisikletler...

Surly kadar iyi olan Soma Saga bisikletini Türkiye ye yollamıyorlar sanırım internet sitelerinde Türkiye ye gönderim seçeneği yok. Var mıdır bunun bir çözümü ?

Geri