E eternalsun Üye Kayıt 17 Temmuz 2018 Mesaj 38 Tepki 22 Şehir ankara 22 Temmuz 2018 #1 Merhaba Arkadaşlar, bisiklet römorku arıyorum, Btwin ya da farklı bir şey olabilir, şu an sıfırları çok pahalı.. Kimsede yok sanirim romork
Merhaba Arkadaşlar, bisiklet römorku arıyorum, Btwin ya da farklı bir şey olabilir, şu an sıfırları çok pahalı.. Kimsede yok sanirim romork
mahden Forum Demirbaşı Kayıt 28 Temmuz 2013 Mesaj 470 Tepki 812 Şehir istanbul/beşiktaş Bisiklet Sedona 24 Temmuz 2018 #2 @eternalsun bende yeğenim için aramıştım ama 2. el bulamadık, yalnız ürünü gidip yerinde görmediyseniz görmenizi öneririm, o römorkun içine araç koltuğu gibi bir koltuk koymadan çocuk oturtulamaz gibi geldi bize.
@eternalsun bende yeğenim için aramıştım ama 2. el bulamadık, yalnız ürünü gidip yerinde görmediyseniz görmenizi öneririm, o römorkun içine araç koltuğu gibi bir koltuk koymadan çocuk oturtulamaz gibi geldi bize.
E eternalsun Üye Kayıt 17 Temmuz 2018 Mesaj 38 Tepki 22 Şehir ankara 25 Temmuz 2018 #3 @mahden iyikide römork almamışım , nedeni ise dün çocuk koltuğu alıp monte ettim, kızımı bindirdim korkup ağlamaya başladı 130 tl ile yırttım
@mahden iyikide römork almamışım , nedeni ise dün çocuk koltuğu alıp monte ettim, kızımı bindirdim korkup ağlamaya başladı 130 tl ile yırttım