Muhammed-Arslan Üye Kayıt 18 Temmuz 2014 Mesaj 50 Tepki 8 Yaş 35 Şehir izmir Bisiklet KTM 1 Ağustos 2014 #1 (link)(link) Selam U Aleykum böyle bir koltuğum var fakat sorunum şu bu koltuğu direkt bagaja montaj yapmanın bir yolu varmı? yardımınızı bekliyorum. kusura bakmayın 2 konu açmışım kaldırabilirseniz bitanesini sevinirim tekrar özür dilerim.
(link)(link) Selam U Aleykum böyle bir koltuğum var fakat sorunum şu bu koltuğu direkt bagaja montaj yapmanın bir yolu varmı? yardımınızı bekliyorum. kusura bakmayın 2 konu açmışım kaldırabilirseniz bitanesini sevinirim tekrar özür dilerim.
Ali Y. Üye Kayıt 27 Mayıs 2014 Mesaj 16 Tepki 5 Şehir Tekirdağ muratlı Bisiklet Merida 1 Ağustos 2014 #2 Kadro aparatı yokmuydu? Bagaj kısmına uygun olanlar daha farklı sizinki kadroya bağlantlı tak çıkar olanından aynısının polisport olanından bende kullanıyorum.
Kadro aparatı yokmuydu? Bagaj kısmına uygun olanlar daha farklı sizinki kadroya bağlantlı tak çıkar olanından aynısının polisport olanından bende kullanıyorum.
ardadurmus Üye Kayıt 2 Temmuz 2014 Mesaj 32 Tepki 1 Şehir Manisa Bisiklet Carraro 1 Ağustos 2014 #3 Merhabalar.kadroya aparat olmadan baglayamassiniz seleye. http://img.tapatalk.com/d/14/08/02/y4epuqe3.jpg Belki resmi buyuterek gorursunuz aparati. MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Merhabalar.kadroya aparat olmadan baglayamassiniz seleye. http://img.tapatalk.com/d/14/08/02/y4epuqe3.jpg Belki resmi buyuterek gorursunuz aparati. MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Muhammed-Arslan Üye Kayıt 18 Temmuz 2014 Mesaj 50 Tepki 8 Yaş 35 Şehir izmir Bisiklet KTM 2 Ağustos 2014 #4 normalde kadroya bağlantılı aparatıda var ama ben direkt bagaja bağlamak istiyorum o şekilde satılan bir aparat varmıdır acaba?
normalde kadroya bağlantılı aparatıda var ama ben direkt bagaja bağlamak istiyorum o şekilde satılan bir aparat varmıdır acaba?
ardadurmus Üye Kayıt 2 Temmuz 2014 Mesaj 32 Tepki 1 Şehir Manisa Bisiklet Carraro 2 Ağustos 2014 #5 @muhammetarslan47 Bagaja baglamak istemenizdeki dusunce daha fazla agirlik tasiyarak daha guvenli olur seklinde mi MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
@muhammetarslan47 Bagaja baglamak istemenizdeki dusunce daha fazla agirlik tasiyarak daha guvenli olur seklinde mi MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi