Scudo Sports

Çocuk bisiklet römorku aranıyor

Tepki
95
Herkese merhaba; mayıs ayında eşimle Finike'den başlayıp Antalya'da sona erecek bir tur planlıyoruz ama oğlumuzdan ayrı kalmakta istemiyoruz, çözümü O'nu da yanımıza almakta bulduk. Lakin bisiklet arkası taşıyıcısı uzun yolda ve bisiklet yüklü iken sorun çıkarır düşüncesi ile römork taşıyıcı baktım fakat satan bir yer bulamadım. Sonuç olarak alabileceğim bir yeri bilen veya elinde satabilecek veya kiralayabilecek arkadaşlar var ise lütfen haber verin. Herkese iyi günler.

Scudo
Merhaba Barış Bey,
İsmini tam olarak hatırlayamadığım için size yazamıyorum ama Fenerbahçe Orduevi'nin ana kapısına yakın bir yerde yeni açılmış bir bisikletçi görmüştüm, aramakta olduğunuz römork tipi çocuk taşıyıcı orada var, hatırladığım kadarıyla 400 - 500 TL civarında bir fiyatı vardı. Hafta sonunda oradan geçme imkanım olursa bilgilerini sizin için alırım.

Barış bey merhaba,
turunuzu mayıs diye yazmışsınız, belki şu anda turdasınız, ama ben mesajı yeni gördüm, her gün düzenli giremediğim için. Ben sizin istediğiniz gibi bir römorku geçen yıl sahibinden isimli site aracılığı ile adanada bir arkadaştan almıştım. çok konforlu olmasa da güzel bir ürün adanada başka biri aynı modelin farklı rengini satıyor (ilanın süresi doldu diyor ama iletişim bilgileri hala görülebiliyor) : (link) ayrıca istanbulda bir firma kendisi üretip satmaya başlamış: (link) burdan bakın isterseniz. Bir de yurtdışı şansınız var:
(link)
(link)
(link)

burda da bizim ufaklıkla yaptığımız ilk römorklu tur, belki ilginizi çeker:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=85877&highlight=

iyi eğlenceler... sağlıcakla kalınız....

merhabalar bende sıfır bisiklet arkası römork var 2 çocuk için 7 yaşa kadar arka bagajıda var ve ayni zamanda jooger oluyor yani bebek arabası gibi cocugunuzu tasıbiliyorsunuz ilgilenenler mrt3435@gmail.com mesaj atabilir detaylı bilgi veririm foto gönderirim

Geri