Scudo Sports

Çınar Bisiklet Güvenilir Midir?

Tepki
0
Bisiklet
Salcano
(link) bu ürünü almak istiyorum fakat internet sitesi hakkında bilgim yok. Çınar Bisiklet güvünilir midir rahatlıla alış veriş yapabilir miyim?

Scudo
daha önce çok alışveriş yaptım, hiç sorun yaşamadım. Erdoğanlar bisiklet gibi aynı gün ürünleri kargoya verdiler.

Ben Eskişehir'de kendilerinden yüz yüze alışveriş yapıyorum, bilinen bir işletmedir.
Bence güvenilirdirler, aldığım bir parçayı sorun çıkarmadan değiştirdiler.

Peki teşekkür ederim. Alacağım ürünle ilgili görüşünüz var mı ?

Çınar Bisiklet üniversite yıllarımdan bu yana gerek yüzyüze, gerekse Ankara'dan telefon ile iletişim kurarak alışveriş yaptığım bir firma olmasının yanısıra bisiklet parçası konusunda son derece kapsamlı ve bu pazarı güncel takip eden bir firmadır. Sanmıyorum ki kimse çıkıpta şu konuda yanlışları olsun diyebilsin. Ben kendi adıma her türlü bu firma için kefil olurum.

• Beğen
Tepkiler: Eray ADALI
4 sene önce alışverişim olmuştu,bilinen bir satıcı.

Birkaç alışverişim oldu,sorunsuz diyebilirim.Maillerinize cok kısa zamanda cevap veriyorlar,ilgili bir firma.

Sahibi Esat abi Eskisehirin en eski bisikletcilerindendir Munir ustadan sonra.su an oglu Serdar ilgileniyor herseyine kefilim.Ayni zamanda toptan satis yaptiklari icin cok yogunlar telefonda veya dukkana girdiginizde dukkan kalabalik ise mecburen fazla ilgilenemiyor ama bu durumu dusuk fiyat politikasiyla kapatiyorlar pek cok urun buyuk sehir firmalarina gore uygundur sebebi kira isci gibi giderlerinin cok daha az olmasi buyuk sehirlere gore.

İnternet aracılığı ile çok defa alışveriş yaptığım bir sitedir. Güvenilirdir.

Hızlı ve güvenilir bir sitedir. Siparişinizi gününde kargoya verirler , Hatta küçük birde hediye ilave ederler ( Genelde paça bandı )

cuma günü sabah saat 10 da verdiğim sipariş daha bugün kargoya verilecek, cuma günü site üzerinden mesajda yollamıştım bugün kargoya verir misiniz diye ama yok, daha siparişim onay bekliyor. bugün telefonla aradım, bugün kargoya verilecek dediler. acele bi parça ihtiyacım olduğunda bu siteden uzak durarım bundan sonra

Geri