Scudo Sports

Çiftlik Bank

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
27 yaşında bir çocuk,ONBİNLERCE kişiyi dolandırmış..Bu önemli ve çok konuşulan haberi atlamayalım:huhuu:
Haberi olmayanlar için;
(link)
(link)
Youtube'da kanalları da varmış..Mesela;
Şu videoyu da bir ay önce çekmişler;
Şu videoya da bakabilirsiniz;

Scudo
72BA43FE-CF4D-4111-95F3-76F23C599587.jpeg
Dedi ve gitti :D Dolandırılanlara zerre kadar üzülmüyorum. Neymiş efendim 1 yılda paralarını 3 e katılacaklarmış oturdukları yerde... Milletimize genllleme yapmak istemiyorum da, ama çok beleşe düşkün insanlarız.
Alın teri dökmeden gelen paradan hayır gelmez, bu insanlar zor yoldan öğrendiler,

Şu videoya bakıyorum şu an..Şu anlar dikkat çekici..Videonun 5;13 anlarında,Mehmet'in yanındaki sakallının,Mehmet'i alkışlama şekline dikkat edin lütfen:D

Ülkemizde neden üretim yok neden çiftçilik, hayvancılık öldü neden hep yurtdışından alıyoruz hayvanları, işte bunların cevabı bu..... Çevremde de var , bir çok kişi hayvalnöarını, tarla tokatını satıp, buraya yatırdı.Akıllılar oturdukları yerden zengin olacaklardı...
ÇAlIŞAN bir ülke olmadıkça, ÜRETEN bir ülke olamayacağız..

Çocuklarımızı canları sıkıldığında ARABAYA BİNDİRİP AVM'YE GÖTÜRMEYELİM.

BİSİKLETE BİNMEYİ, maket yapmayı, söküğünü dikmeyi, ağaç dikmeyi, hayvan beslemeyi vs öğretelim.

Sevgi ve ilgi verelim onlara. Daha iyi bir nesil yetiştirelim.

İri kıyım bir orta son öğrencisi tüm ülkeyi kandırdı gitti... Gerçi kimler kandırılıyor bu ülkede alıştık :islik:

Arkasında milletvekillerinin, bürokratların olduğu söyleniyor. Bu sebeple bu olayın üstüne gidilmeyecek ve unutturulacaktır.

Tek başına yapabileceği bir şey değil.

Yıllar önce gene böyle bir "saadet zinciri vakası" vard,Titan diye..
Bende o sırada yurtdışındayım. Neler oluyor diye t.v. ye bakayım demiştim.Merhum tiyatro adamı Levent Kırca da bir skeçte konuyu şöyle özetlemişti:
-Türkiyede herkes titan titana...Sende git tit.-..:koptum:

birkac arkadaşim aylardir tek bunun muhabbetini yapiyorlardı yok tavuktu yok horozdu. gecen sordim toplamda 300 bin tl miz gitti diyorlar. Tam bilmiyorum da adamlar zaten KKTC uzerinden açmislar firmayi. dolandiracaklari belliudi. bunca yillik birikimleri gitti insanlarin Allah yardimcilari olsun. Kolay para tatli geliyor işte.

@10urr aynen öyle.
tek başına yapilabilecek olsa ülkemiz dolandirici cenneti zaten daha neleri çıkardı.

Tosun mağdurları topluca Uruguay'a gidecekmiş.Edirneli arkadaşlarımız bir zahmet misafir etsin,koruyup kollasın.Bunlar Uruguay diye Edirne'ye giderler,başkaları da dolandırmasın.

fft22_mf2083848.Jpeg

Allah akıl fikir vermiş.La havle...

Arada bu ulkede dombili gibilerin çıkıp tabi seleksiyonu işletmesi gerekiyor. Biri demiş arkadaslar 300 bin kaybetti diye. Su herifin, şu tosunun sıfatına bir bak. Evlat olsa eldivenle sevilmez. Oyle bir tip işte. Eğer bu tosuna güvenipte 300 bin kaybediliyorsa zaten o adamın zenginliği sorgulanmalıdır. Biz namuslu vatandaslar calısmaktan dinimiz dikilirken, bir bisiklete 2 bin tele verirken 50 kez düşünüyorken bu dombiliye 300 bin bayilan adamın zenginliğinde buyük bir hata ve haksızlik vardır. Böyleleri için her dönem seleksiyoncu bir dombili gereklidir.

Çoğu zaman Çin'e üç kağıtçı diye kızıyoruz ama artık ülkede o kadar çok üç kağıtçı var ki rahmetli Kemal Sunal'ın filmi bile yanlarında hikaye kalıyor. Şöyle bir haberlere bakın ya cinayet ya dolandırma haberi başka bir gündem yok. Az önce yine haberde kendilerini avukat olarak tanıtıp Çiftlik Bank'a kaptırdıklarınızı size geri vereceği vaadiyle kandırıyorlarmış. Televizyonda çıkıp dolandırıcılara itimat etmeyin polis, asker, savcı sizi arayıp para istemez diyen koca profesör bile kandırılıyorken milleti kandırmak daha basit hali ile. Son olarak bitcoin madeni ile toparlarız bir şey olmaz diyordu tosun, bu adam giriyorsa biz de girelim bitcoin işine parayı kıralım diye söyleyen arkadaşım şuanda yatırdığı para kadar borca girmiş durumda. İnsanlar teknoloji sayesinde rahat çok alışmışlar.

Yine de kınamasak mı diyorum.İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.
''Müslüman adam kandırmaz da kandırılmaz da'' bunu da unutmayalım.

Allah korusun.Aklımızı da kullanalım bir zahmet

Güleyim mi,ağlayayım mı bilemedim :D

Bütün forum ehalisine teşekkür ederim,hepimiz ,bu olay karşısında bir olduk işte olay budur,,,,,
Ülkenin geldiği nokta vahim,artık insanlar ter dőkmeden köşe dönmek istiyorlar ise durum iç açıcı değil,üretmeyenlerin tüketmeye asla hakkı yoktur,bunu söyleyen bizim bilim adamımız, osman altuğ hocaya forum nezdinde teşekkür ederim,

Konuşan türkiye osman hoca vur tüsiata vur bide benden vur,,

Üreten bir ülkeye doğru,
Üç kağıtçılığın biteceği günlere doğru,inşallah ,
Herkesin helalinden iş bulacağı türkiyeye doğru
Siyasetin finansmanını halkın yapacağı idareye doğru
Herkesin vergi mükellefi olacağı türkiyeye doğru,
Üretenlerin türkiyesi
Üç kağıt ekonomisine son,faiz,borsa,döviz,
Milli borsanın kurulacağı günlere doğru,
Yeni türk lirasına doğru,
Hiç bir partinin tüzüğünde bu yukarda yazdıklarım yoktur,
Ülkede tüm siyasi partiler para babalarının arka bahçeleridir,
Gerçek halkın partisinin kurulacağı günlere doğru,
Bu parti kurulduğu an emek vermeye hazır olacağım
Ve hatta üye olacağım,
Halkım için çalışacağım,,,,,

@mehmetsunu

Düzen düzensizlik üzerine kurulmuş,
Sistem sistemsizlik üzerine inşa edilmiş,
Halk vergiler altında inlerken,kim halka çareler getirmiş,
Hiç bir parti,,,,,,,
Adnan kahvecinin şaibeli ölümü,
Çünki siyasetin finansmanını halkın yapmasını isteyen idealist bir milletvekili idi,
Bu ülkede parası olanlar x partisini destekler,
Ve bu x partisinin lideri,kayıt dışı ekonomiden geçinen para babaların kuyruğuna asla basamaz,,,
Basar ise,bindiği dalı keser,kerizmiki bassın,
Muhalette bir parti tabi olacak,aynı para babaları kapalı kapılar ardında oyunlar çevirir,ve iktidarın haberi olmayabilir,sonra bir bakarki iktidar partisi,
kendisini iktidar yapmış para babaları ,muhalefete çevirmiş yüzünü,
o vakit lider anlar piyon olduğunu,bu bir kurgu, ama, her kurguda bir gerçek payı vardır

Geri