Scudo Sports

Çift Amortisör mü Sabit Kadro mu?

S.Duran

Üye
Tepki
1
Bisiklet
Ümit
Arkadaşlar önümde bu iki seçenek var maalesef. Bütçem az olduğundan dolayı.

Çift amortisörlü bisikletin vitesleri shimano
sabit kadrolulu bisikletin yani hiç amortisörü bulunmayan bisikletin vitesler microshift.

Ben viteslerden dolayı çift amortisörlüyü almayı planlıyorum. Hem amortisörü diğerlerine göre daha küçük hem fazla ağır değil hem de vitesleri shimano.

Siz neyi tercih ederdiniz?

Kolay gelsin.

Scudo
Ben olsam sabit kadroluyu alırdım,çünkü çift süspansiyonlu bisikletlerde her 4 pedaldan 1'i boşa gidiyor.Ama bisiklet ile atlama v.s. yapacaksan çift süspansiyonlu al derim.Bende bir tane çift süspansiyonlu var yaklaşık 1.20 metreden atladım bisiklette tık yok.

İkisinden başka seçenek yoksa şehiriçinde kullanacağınızı düşünerek sabit kadro - düz maşa .
Ancak düz maşa kullanan biri olarak da önde bir amortisör olsa fena olmaz derim.

Bu Bisiklet Nasıl? Olan basliginda öneride bulundum istersen bir bak.

hangi amaçla ve nerelerde kullanacagınıda yazsaydın yönlendirme şekli ona göre olurdu.

Bütçem kısıtlı demişsiniz. Sanırım bahsettiğiniz çift amortisörlü bisiklet ''market malı'' diye tabir edilen çelik kadrolu bisikletlerdense almayın derim. Çoğunlukla şehir içinde asfalt yolda kullanacaksanız düz maşa yeterli olur.

Amacım şehir içinde, sahil yolunda kullanmak arkadaşlar.
Bende sabit kadroluyu almak istiyorum ama vitesler microshift. O yüzden de ilerde üzülmek istemiyorum.

Microshift sunrun kullanıyorum. Memnunum. ayarı doğruyken üstünde ne yazıyorsa o viteste oluyor

Geri