Scudo Sports

Ciclo Sport CM 4.2 km saati hakkında..

kertman

Daimi Üye
Tepki
229
Arkadaşlar size Ciclo Sport CM 4.2 km saati hakkındaki görüşlerinizi soracağım.Kullanan var mı?Varsa, km saatinin 7.5 km mesafeyi bazen 7,bazen de 7.5 olarak ölçmesi(yaklaşık %8) gibi yanılması normal mi?(Made in China)Mesafe evim ile işyerim arası aynı güzergahı kullandığım için hep aynı.Diğer saatlerde de böyle şaşmalar var mı?Kabul edilebilir yanılgı nedir?Tavsiye edeceğiniz fiyatı çok uçuk olmayan başka hangi markaları önerirsiniz?:(
Bu arada saati Delta Bisikletten arkadaşlar monte etti...(cihaz kablosuz)

Scudo
bu markayı hiç kullanmadım ama kablosuz kmh lerde bu olabilir çünki elektromanyetik parazit ve cep telefonlarından etkileniyorlar.birde hergün aynı yoldanda gidip gelsen,viraja kapalı yada açık girmen bile küçük farklar yaratabilir ama bu kadar fark etmemesi lazım.

• Beğen
Tepkiler: kertman
Kablosuz modellerde hata payının daha yüksek olduğu doğru. Fakat bu kadar da yüksek olmaması gerekiyor. Bence ürünü satın aldığınız yere bir gösterin.

Bende bu ürünü kullanıyorum.Delta bisiklette ayarladılar.Ama yoğun oldukları için nasıl ayar yapıldığını göstermediler. Sadece km saatini sıfırlamayı yapabildim. Bilenler burada kısaca anlatırlarsa çok makbule geçer. Birde Trek 7.3 için tekerlek çapı (28" 700x32) için kaç cm girilecek.(Wheel:2268 olarak ayarlanmış) Mezuro ile kabaca ölçtüğümde 230 cm geliyor.

Düzgün bir zeminde bisikleti tekeri tam bir tur attırcak kadar ilerletin ve aradaki mesafeyi ölçün , en kesin yöntem bu , mesafeyi mm. cinsinden km. saatinize girin , ayrıca mıknatısla km. sensörünün mesafesini 1-2 mm. fazla olmamasına ve sensörle km. saati arasınında 50 cm den fazla olmamasına dikkat edersen problem çıkmaz bence.

@Fikret Öztürk

aynı problem bendede var. ayar konusunda pek bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar bizimle burda paylaşırsa seviniriz.

ben ayarları öğrendim.sıfırlamak için orta tuş hariç sağ ve sol tarafdaki iki tuşa aynı anda basılı tutmak yetiyor.

bende CICLO CM 2.1 aldım.bu saatlere nasıl ayar yapılır.ayrıntılı olarak bılen varsa anlatabılrmi.forumda araştırdım.goremedım.konu dağılmadan bilen varsa rica edicem.bende tuşta yok.arkadan ufacık düğmeler var.onlarada toplu iğnelerle dokunabılıyosun.mesela lastık ebadım 700*23c ise.28 jant.şmdiden teşekkürler.

Geri