Scudo Sports

Chromoly kadro bisiklet

Tepki
116
İsim
Onur T.
Başlangıç
1992—93
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Merhabalar herkese chromoly kadro bisiklet veya sadece kadro arıyorum. acaba bulma şansım varmı denemek istedim :)

Scudo
Aradığınız kadro ölçüsü nedir

Merhaba bana uygun olan 56 ama 55-57-58 de olabilir.

Güzelbir trek 750 Chromoly bir bisiklet var elimde. Ama 48 kadro

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
işte o 48 kadrolar yüzünden ne geldiyse benim başıma geldi :)

Ne manada 😊

ben bisiklet teknolojisine yetişemedim gittim bisiklet aldım araştırmadan sonra satıp yenisini alacaktım o gün bugündür alamadım bir kaç yıldır alacağım ama bulamıyorum

Satrai öneririm 54 57 kadro ölçülerine sahip

Öneriniz için teşekkür ederim :) ikinci el arıyorum ben

Merhaba, bende 58 kadro VSF marka TX-800 model bisiklet var. Bütün halde satıyorum. İlgilenirseniz görüşelim.

mesaj yazdım :)

Elimde bu var, devam eden bir proje aslinda satıp satmama konusunda çok kararlı değilim, bir görün istedim.. Dawes 56 cm. Reynolds501
IMG_20210518_084343.jpg

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
teşekkür ederim ilginiz için

Aradığımı buldum ilginiz için hepinize teşekkür ederim 😊

Eski bisikletimde kadro materyalinin belirtileceği yerde "ultrastrong frame mtb MM-A" şeklinde bir ibare var. Bu MM-A neyi ifade ediyor yada neyin kısaltması bilen var mıdır? O kadar araştırdım bulamadım..

• Üzgün
Tepkiler: Bisikletli Tosba
surly cross check 56 kadro bisikletim var ilgilenir misiniz chromoly kadro

Eğer Sıfır ve Tur arıyor iseniz Carraro Trip olabilir yada Bütçeniz var ise Ragley, Surly, Ritchey, Cinelli, Fuji Touring, Norco RDO (Gerçekten estetiği iyi) yada Orjinal Fixie (Yeni nesil) idealdir eğer dikkatinizi çekmedi ise İngilizler ve Almanlar bu konuda öncü şu anda. Seçiminiz Mükemmel Bazı Marin Marka Gravel ürünlerinde Alüminyum üstüne Titanyum (Arka bacak için), Magnezyum (Üst boru ve Titanyum karışımlı yer etrafına) ve Geri Kalanını İse Alu 7005 ile Cro mo 4333 karıştırılmaktadır. Benim Önerim 4330 altını tercih etmemeniz çünkü Çok sağlıklı olmuyorlar (Ömür).

Eğer yardımcı olabildi isem ne mutlu bana
Eğer olamadı isem Yada Başka bir sorun Var ise Ö.M olarak yardımcı olmak isterim.

Eğer Sıfır ve Tur arıyor iseniz Carraro Trip olabilir yada Bütçeniz var ise Ragley, Surly, Ritchey, Cinelli, Fuji Touring, Norco RDO (Gerçekten estetiği iyi) yada Orjinal Fixie (Yeni nesil) idealdir eğer dikkatinizi çekmedi ise İngilizler ve Almanlar bu konuda öncü şu anda. Seçiminiz Mükemmel Bazı Marin Marka Gravel ürünlerinde Alüminyum üstüne Titanyum (Arka bacak için), Magnezyum (Üst boru ve Titanyum karışımlı yer etrafına) ve Geri Kalanını İse Alu 7005 ile Cro mo 4333 karıştırılmaktadır. Benim Önerim 4330 altını tercih etmemeniz çünkü Çok sağlıklı olmuyorlar (Ömür).

Eğer yardımcı olabildi isem ne mutlu bana
Eğer olamadı isem Yada Başka bir sorun Var ise Ö.M olarak yardımcı olmak isterim.
Merhaba güzel paylaşım olmuş. Fuji jari ve carraro gravel serisi arasında kalırsak hangisini seçmeli insan...? Detaylı bir yazı bulamadım oun için sormak istedim...Teşekkür ediyorum

Geri