Scudo Sports

Chain reaction ve Schwalbe dış lastik

Tepki
32
İsim
Yasin
Bisiklet
Merida
31.06.2015 te iki tane Schwalbe Marathon Touring Tyre lastik siparişi verdim. Ertesi gün kargoya verdiler. Lastikler ayın 7 sinde elime ulaştı. Malesef iki lastikten biri arızalı çıktı. Lastiği şişirdiğimde 5 bar a yaklaşınca dış lastiğin bir tarafı janttan çıkıyor ve iç lastik patlıyor. Çünkü lastiğin bir tarafı yamuk. Chain reaction a mesaj attım cevabı geldi ancak ne olup bittiğini tam anlayamadım. Şuan ne yapabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Attığım mesaj:
I bougth 2 schwalbe greenguard tyres from you. And I received them yesterday. But one of them is faulty. When I pump the tyre the tube gets out of one side of the tyre and the tube blows up. I tried twice and I saw the same problem. I want you to solve my problem.

Gelen cevap:
Thanks for your email.
Firstly, I am sorry to hear that you have received a damaged item from us. This is certainly not an issue we have to deal with very often.
I have created a replacement order 1507-068985 for the damaged item which is being processed and will be dispatched soon. Please be aware that this replacement order will not appear on your online account. As the item you received is of a low value please keep it with our compliments.
I hope this sorts the problem for you.

Scudo
Yenisini en yakın zamanda göndereceklermiş. Hesabınızda gözükmeyecekmiş.

*Aldığınız ürün ucuz olduğu için geri göndermenize gerek yok diyor, bizden bir hediye olsun tarzı bir şey demiş.:)

Bu adamların Türkiye'ye çok satışları var diye tahmin ediyorum. Adamlar müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyor ne güzel. Yenisini gönderiyorlar hiç zorluk çıkarmadan. Bravo valla :harika:

gayet güzel çözülmüş sorununuz. geçmiş olsun. işlerini ciddiye aldıkları belli. şu an bu konuyu okuyan herkesten tam puan alacakları da kesin gibi. bende bir sonraki ihtiyacımda bu siteyi kullanmaya şu an karar verdim :)

Cevap icin tesekkurler simdi daha net oldu bende cat pat ingilizcemle tam cozememistim. Bu siteden alisveris yapacaklarinda kafasinda soru isareti kalmamis oldu. :)

Sırf bu adamların müşteri memnuniyeti politikası yüzünden siteye her gün girip acaba bir şey alsam mı diyorum :) Darısı Türkiye'deki firmaların başına

Boyle firmalari Turkiyede gorebilecekmiyiz acaba:hihi: Gerci firma olsada bizim insanimiz bunu buyuk olasilikla suistimal eder.

Yasadigim bir olay;
Abim 3 sene once almanyadan trye gelmisti.Dizustune kola doktu.Cihaz benim olup garantiside bitmisti fakat kendi sigortasi 3.gun beyan edilen maddi zarari karsiladi.
Yurtdisina zamaninda cok ciktim,cok ulke gordum.Tamam bizdeki samimiyet,sicakkanlilik onlarda pek yok ama.İnsana deger var,hersey olmasi gerektigi gibi guven var...

Geri