arkadaslar bisiklet üzerinde centerlock deore 495 göbek varsa bu göbekleri delta bisikletteki tektro diskleri takmak için 6 vida kullanılan sisteme çevirmek mümkün mü ve eğer mümkünse bu işlemle kullanılan fren de performans kaybı olur mu
Centerlock rotor alıp kullanmak bir çözüm, ancak Tektro'ların diskleri çok şık bence .
Bu nedenle 6 vida disk kullanan bir fren alırsanız, yine Delta Bisiklet'de CenterLock'u 6 vidaya çeviren minik aparatlar var, onlardan da satın alıp kullanabilirsiniz. Web sitesinde var mı bilmiyorum, ancak İstanbul mağazasında ben gördüm.
Tabii ki bu mümkün, ancak araya konulan her parça ek sorun yaşama riskini ortaya çıkaracaktır, kaldı ki hidrolik disk frenlerin çok yaşanan neredeyse havadan nem kapıp sürtme yapması can sıkıcı bir olay bu yüzden ben kişisel olarak önermem, koyacağı ek ağırlık da cabası. Bu parça yerine bir çift centerlock rotor almak en akıllıcası, o adaptörlerde biraz pahalıcaydı aklımda kaldığı kadarıyla belki modeline göre cebinizde para dahi kalabilir
bence 30Eu veripte adaptör almak yerine xtnin rotorlarını almak daha mantıklı o paraya...
tabi wavy rotorlar (benim eskiside öleydi)çok şık ama yinede değer mi diye düşünmek lazım
yeni konu açmaktansa sorumu bu konu içinde sorayım dedim.Biz 6 vidalı bir disk fren istiyoruz ve avid juicy 7 olsun diye düşünüyoruz.Nerden bulabiliriz acaba??teşekkürler.