Scudo Sports

Çemberin dışa açılması

Emre Özhan

Forum Bağımlısı
Tepki
954
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Sedona
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bugun benzinlikten hava basayım dedim her zamanki miktar olan 62 psi ayarladım ama ekrana baktıgımda 80 95 falan gidiyordu hemen çektim indirdim ama çok gecti teker dönmüyordu jant genişlemişti (uclara doğru v şeklinde) sonra pabuçların açılarını değiştirdim mecburen oldu ama jantın ek yerinin oldugu bölüm her 2 pabuç birden sürtüyordu(çok az) ve hafif uzun frenlemelerde jantın o kısmında daha iyi tuttugu için dalgalanmalar oluyor (daha önceleride oluyordu ama daha az)
jantta herhangi bir kırık çatlak ayrılma yok
jant 16000 km civarında
sizce değiştirmem gerekirmi ya da düzeltilebilirmi
P_20170225_163345.jpg P_20170225_163228.jpg P_20170225_163139.jpg P_20170225_163119.jpg

Scudo
@Emre Özhan
Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla bisikletiniz MTB. Yanlış bilmiyorsam MTB lastiklerine 80 psi'a kadar hava basılabiliyor.Ayrıca yüksek hava basıncı ile jant açısının genişlemesi de ilginç, genelde lastik patlar.

@Aytaç DİREK
lastikler max 65psi destekliyor 26x1.75 rubena flash
benzinlikte siz siz olun hava basarken dikkat edin bir anda 90 havayı bastı janttan ses geldi

Fotoğraf0093.jpg Benim başıma geldi. Mtb ler lastik basıncı olarak 90 psi kaldırıyor ama çember bu basınca dayanmıyor ve dışarı açılıyor. Sizin jantta yine fazla açılma yok . Bende sizin gibi havayı faza kaçırdım . Uzaktan bile belli oluyor. Ilerleyen gűnlerde fotoğraf atacağım .Yanlış yerde sıkıntı olmaz herhalde

6G0xWH.jpg

Önceki 4 senelik çemberi yarmıştım isterseniz onun fotosunu da atabilirim. Bunu alalı 1 ay veya 2 ay olmuştu . Şimdi yeni bir tane daha aldım 35 lira 10lira takma 45 liraya mal oldu

• Beğen
Tepkiler: Emre Özhan
@MAERKEK tek kat oldugu icin yirtilmasi kolay bendeki cift kat oldugu icin 2 kat fren seridinin yarisina kadar geliyor bukulmesi daha zor ama oldu catlak yirtik olmadigi için kullanmaya devam edecegim

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Geri