DreamMaker
Daimi Üye
- Tepki
- 174
- İsim
- Tuğrul TIRPAN
- Bisiklet
- Bianchi
Merhaba Arkadaşlar;
Cehaletimi mazur görmeniz umuduyla aklıma takılan bir soruyu yönlendirmek istiyorum,
Kadro açılarının uygun olmayacağını bilerek ancak buna çok takılmayarak soruyorum.
26" MTB formundaki bir bisikletin jantlarını 28" ile değiştirirsek,
1-) Ön maşa (amortisorsuz) lastik ve jant sığarmı?
2-) 26 göbek genişliği ile 28 göbek genişliği aynımdır?
3-) MTB lerin formunda arka lastik ile kadro arasında çok mesafe var, race kadrolarda bu mesafe daha kısa bu sebepten dolayı arka lastik ve jantın uyacağını düşünüyorum yanılıyormuyum?
4-) Aynakol, zincir, ruble ile ilgili sorun yaşarmıyım?
5-) Fren sistemi? Komple bir soru işareti nasıl?
Diğer sorular;
Eski MTB kadro over size olmadığı için klasik gidon boynuzlarını kullanabilirim sanırım.
Böyle bir hybrid bisiklet yapmayı düşünsem cevaplarınız ve yorumlarınız ne olur?
Teşekkürler
Cehaletimi mazur görmeniz umuduyla aklıma takılan bir soruyu yönlendirmek istiyorum,
Kadro açılarının uygun olmayacağını bilerek ancak buna çok takılmayarak soruyorum.
26" MTB formundaki bir bisikletin jantlarını 28" ile değiştirirsek,
1-) Ön maşa (amortisorsuz) lastik ve jant sığarmı?
2-) 26 göbek genişliği ile 28 göbek genişliği aynımdır?
3-) MTB lerin formunda arka lastik ile kadro arasında çok mesafe var, race kadrolarda bu mesafe daha kısa bu sebepten dolayı arka lastik ve jantın uyacağını düşünüyorum yanılıyormuyum?
4-) Aynakol, zincir, ruble ile ilgili sorun yaşarmıyım?
5-) Fren sistemi? Komple bir soru işareti nasıl?
Diğer sorular;
Eski MTB kadro over size olmadığı için klasik gidon boynuzlarını kullanabilirim sanırım.
Böyle bir hybrid bisiklet yapmayı düşünsem cevaplarınız ve yorumlarınız ne olur?
Teşekkürler