Scudo Sports

Cavendish Türkiye Tur'unda olabilir !!!!

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Evet arkadaşlar yanlış duymadınız BBC Sport haberine göre Büyük sprinter Mark Cavendish ihtimal olarak Türkiye Tur'una gelebilir. Sebebi ise Giro'ya hazırlık olarak bahsediliyor.Belki Marcel Kittel yada bi kaç sprinter de gelirse seyrine doyum olmaz sprintler izleyebiliriz. (link)

Scudo
Cavendısh gelirse tabiki güzel olur ama , Giant Shimano takımı Türkiye turuna gelmediği için Kittel'i izleyemeyiz maalesef!

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Güzel bir haber. Eğer Sagan'da gelirse gözlerimiz şenlenir.

Aslında sprinterler yerine bir kaç tane de Genel klasmancı gelse de zirve etapları da tadına doyum olmaz bence. Fakat Giro'dan hemen önce olmasından mıdır nedir yokuşçular kendilerini yormak istemiyorlar sanırım. Cavendish'in gelişi Türkiye Tur'unun geleceği için güzel olur umarım. Bazı yıldızların gelmesi için başlangıç olur. Ama hala bir TT eksikliği var Turumuzda

@özgür bağdatlıoğlu

Bu ne demek hocam merak ettim:)

@Safa Arslaner

Özgür arkadaşımız sanırım geçen yıl ki doping olayına bir gönderme yapmış.

Artık bu sene de doping olayı olursa Torku takımını kapatıp giderler. Takım yönetiminin buna ihtimal vereceğini sanmıyorum o yüzden. Tabi bunlar 2012 sonrası 2013 için de geçerliydi. :islik:

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Bahsi geçen sprinterlerin gelmesi elbetteki harika olur. Ama biz kendimizin düzenlediği bir tura hemde 50.si oluyor. Sadece bir takımımızla katılıyor olmamız yeterince üzücü. Bizi asıl heyecanlandıran turda türk takımlarından(şimdi sadece torku kalsa da önceki yillarda salcano da vardı zira) bir sporcunun etap kazanması veya derece yapması oluyor. Herşeye rağmen Cavendishin gelmesi muhteşem olur, birde sagan gelirse tadından yenmez...

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Bende bugün eurosport da okumuştum haberi. Fakat forum açılmadığı için yazamadım. Harika bir haber...

boşuna sevinmeyin olmaz :)
Harbiden gelmesin ya greipel daha çok etap alcak zorluk çıkarmasın cavendish gelsede etap alamasın :D
Saka bir yana keşke gelse canlı canlı izlesek :)

(link)

Takımı açıklama yapmış. Kafadan yazmadı kimse... Haber detayında var hepsi

Takimi birakin tourofturkey resmi sayfasinfa takim ekiplerinde ismi var. Iskembei kubradan sallamiyor ki kimse.

Geri