Scudo Sports

Castello professional at-400 yenileme (önerileriniz alınır)

Tepki
9
İsim
Mustafa TUNCEL
Başlangıç
2007—08
Bisiklet
Giant
DÜN BİR ARKADAŞIN BODRUMDAN ÇIKARDIĞIM BİSİKLET: FULL SHİMANO DEORE LX SETLİ... İLK İŞ BİSİKLETİ DAĞITMAK. TEMİZLEMEK...

(link)

(link)

(link)

(link)

1.ALÜMİNYUM ORİJİNAL BOYA YAPILAMASI, ORİJİNAL ÇIKARTMALARIN YPTIRILMASI

2.TÜM EKİPMANLARIN TEMİZLENİP PARLATILMASI

3.FREN, VİTES TELLERİ VE KABLOLARIN DEĞİŞTİRİLMESİ

4.JANT TELLERİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ (KIRMIZI RENKLİ JANT TELİ)

5.PEDAL, ELCİK DEĞİŞİMİ

6.AMORTİSÖR DEĞİŞİMİ

7.SİZİN ÖNERİLERİNİZ...

BİSİKLET YAKLAŞIK 10KG. 2000'Lİ YILLARIN BAŞINDA TÜRKİYE'DE GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL BİSİKLET::::

BU BİSİKLETİN BİR DE YAPILMIŞ HALİNİ İNŞALLAH SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM BİRKAÇ GÜN İÇİNDE. FAKAT ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

Scudo
1 hafta tahmİnen :::) 2 saatte parÇalayip parÇalari temİzledİm ama:)) bakalim gerİsİ ne olacak.

bence gidon ve boğazını değiştir ayrıca amoriler kötü güziktü gözüme

Öneri verebilecek bilgi birikimim yok ancak geçmiş geldi aklıma.. ''Kastello''.. Vay bee. O nasıl bodruma girmiş şaşırmamak elde değil.
Kolay gelsin şimdiden :)

castello o zamanın kronu denebilirmi ???
kucukken 2 arkadasımda vardı cok caf caflıydı kadroları
hele revoshift viteslerini ilk gördügümde nasılda imreniyordum hey gidi hey... :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Amortisör değişecek, gidon boğazı zimparalandi, kırmızı renge boyanacak. Jant telleri kırmızı yerinw siyah olacak. Jantlar yapılıyor. Kirmizi fren ve vites kablolari alındı. Kadro zimparalandi boya yapilacak. Teşekkürler oneriler için. Ben de bwkliyorum sonucu merakla.

• Beğen
Krom ve kırmızı renkler birbirine çok uyumlu geldi gözüme şimdiden. Kolay gelsin.. :)

• Beğen
Marka ve model yazısını da kırmızı yazdırmayı düşünüyorum. Olabildigince orijinal ama biraz da modern yapmak amacım.

• Beğen
@mustafa tuncel
Öncelikle basarilar dilerim, anlatmaniza göre iyi bir restore olacaga benziyor. Insallah amaciniza ulasirsiniz.
Yalniz bisiklet yaklasik 10kg demissiniz, yani yaklasik olunca 10kg'nin altinda oluyor. Bence bu 10kg de bir yanlislik var, bu bisikletdeki masa sadece 3-3,5 kg geliyor.

Neyse size tekrar basarilar dilerim.

@Murat Cömez

Aynen ağırlıkta bir hata olmalı,Birde mustafa beye demiyorum yaklaşık diyor çünkü ama bu ara baya bi 10-10.5cu lar türedi etrafta birde tarttım diye dolaşanlar anlatılmaz yaşanır.

Kolay gelsin mustafa bey restorasyon işi zordur iyi emek gerektirir.Başarılar şimdiden.

• Beğen
Suspansiyon olayinda bir ay once konyada birisi satiyordu cok guzel bir amortisor ben cok ilgilendim ama benim eski bisiklete olmayacagini ogrendim. Maddiyat olarak sikintili degilseniz o amortisorde bisikletinize uyacaksa cok yakisir. Havali suspansiyon marzocchi markaydi agirlik 1600 gr civarindaydi. Hayla aklim kaldi ama benim bisiklete ne yazikki olmayacagini ogrendim. Fiyat 90 tl yazmisti belki pazarlik kabiliyetiniz varsa biraz indirim yaptirabilirsiniz. Arastirin bence.. Bu bisiklete deger. Bence fazla oynama yapmayin aslina sadık kalinirsa daha guzel gorunur. Ben bisan atlasla cok oynadim bisan demeye kac sahit ister simdi. :D

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@Gökhan Kovancı
Marzocchi masa hvali ve 1600g. Fiyat 90TL, gercekten cok merakettim bu masayi kim 90TL'ye veriyor diye. Link verebilirmisiniz? Yada model ve özelliklerini yazarmisiniz?

• Beğen
O dedikleri maşayı gördüm ben bugun bir yerde(ya facedeki grup yada sahibindende) eleman havalı yazmış ama bildiğin zoom maşa gibi zaten resimlerdende belli havalı olmadığı hava basmak için sibop bile yok üstünde millet bilmeden yazıyor.1600gr olmasıda imkansız zaten.

• Beğen
90 li yillarin hafif masalarindan di. Marzocchi xc 400 yada 600 serisiydi yanilmiyorsam zoom masayla marzocchi masayi ayiramayacaksam oneri vermezdim zaten. İlan bir ay once vardi sahibinden de az once baktim yine var bir zahmet merak edenler varsa girip arastirsinlar. Anlayan ve doksanli yillarda profesyonel bisiklet kullanan arkadaslar zaten marzocchi deyince haa tamam budur iste diyeceklerdir evet aynen marzocchi xc serisi 1500 - 1700 gr agirliginda. Demekki neymis imkansiz degilmis :D

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
@Gökhan Kovancı
Madem ilan duruyor o zaman linkini versene, neden arastiralim biraz yardimci olsana bize. Sana da yrdimci oluyorlar ozaman simdi biz de sanami öyle diyelim.:)

• Beğen
Ozelden link attim size Murat bey. Siz isterseniz paylasin. biraz arastirmaci olursak forumseverler olarak hem malzemeleri taniriz hem aralarindaki farklari biliriz millet sadece havali masa denince fox, sid rock yada ucuz yollu ariyorsa epiconu biliyor biraz arastirip marzocchi manitoo ve magura suspansiyonlarida ogrenelim degilmi :thumbup:. Bu her konuda boyle degilmidir. Burda coca cola sirri paylasmiyoruz tabiki bilgi isteyen olursa her sekilde bildigimiz orantida herkeze yardimci olmaya calisiriz :)

Geri