Scudo Sports

carraronun 2011 modelleri

Scudo
bence kaliteli bi marka turkiye de isminin duyulmasi cok zaman almaz bende bi carraro kullanicisi olarak memmunum ve tavsiye ediyorum yeni bisiklet alacaklara

@Yücel Demirkılıç

ara model denlien bi modeli aldim isterseniz ozellikleriini size ozelden yollarim carraro 473 h race modeline yakin bi model aradiginiz model buna yakinsa ozellik yollayabilirim size

İnşallah fiyatlar aynı kalır yükseltmezler.Ben de b bisikleti gördüm seneye alacağım f/psı çok yüksek.

bugün bi carraro siparişi verdim ben 476 Z Race modeli kadrosu falan çok şık 1,900 küsüre geldi özellklerini yazamadım k.bakmayın :)

@Volkan Berberci

Yüklenmesi uzun sürünce fazla sandım. :)

@Recep TOPAL

Ölürüm scale den vazgeçmem :D abi italyanların mtb lerini amerikanlar kadar sevemedim ama fena değiller

@OğuzhanYapıcı

dostum ben bayiden katalogdan baktım bu hafta bisiklet markalarının toplantısı varmış sanırım 1 aya kadar gelicek ben şimdiden bitane satın aldım bile.

• Beğen
Tepkiler: OğuzhanYapıcı
(link) carraro 2011 ler piayasaya çıktı

(link)
(link)

Arkadaşlar bu iki site arasındaki ağırlık tutarsızlıklarına lütfen dikkat edelim.Katalogta ağırlığını beğenerek ısmarladığınız bisiklet ile size gelen bisikletin ağırlığı çok farklı olabilir.

Geri