Scudo Sports

carraro track 712 vs carraro force 612 hangisi sizce ?

MertAkay

Üye
Tepki
0
merhabalar biraz önce bir carraro bayisine gittik bisiklet bakmaya babam uygun olduğundan 612 al dedi ancak benim gönlüm 712 de kaldı sonunda istediğini al dedi bende 712 istiyorum ama hala kararsızım öyle bir bisikleti 5 sene kullanmam 2 sene kullanırım sizce hangisi buyrun linkleri

(link)

(link)
:000002158:000002158:000002158

Scudo
Ksacası mekanik disk frenden uzak durun derim sizin için bayağı masraflı olur.En iyisi hidrolik disk fren ama hidrolik disk frenli bisikletler bütçenizi aşabilir.Bu sebeple sizin için v fren uygundur.Ne amaçla kullanacaksınız onuda yazmalısınız.Başka beğendiğiniz ama mekanik disk frenli olmayan bir model varsa onu paylaşın onun hakkında yorum yapalım.

• Beğen
Tepkiler: gok
valla söyle diyim izmir de inciraltı alsancak arası 15 km lik sahil şeridinde mekik dokucam arkadaşlarımla birlikte bayi müdürü ki kendisinde 16 bin tl lik bisiklet vardır tanırım mekanik disk frenli al v yi boşver dedi dedim forumda mekanik diske ateş püskürtüyorlar dedim ya bir iki kişide sorun çıkar dedi hydrolik frende bile yaşanabiliyor dedi al diskliyi rahatına bak dedi üstüne üstlük carraro boru değil ya dedi :D bir de öncedende sade ön mekanik diskli kullanıyordum bir problem çıkmadı çıldırmak üzereyim ne yapıcam bilmiyorum bu perşembe alacağım

İyi o zaman içinize hangisi siniyorsa onu alın derim ben ama fikrimi sorarsan bu ikisi arasında carraro track 712...

teşekkür ederim o disk olayını dün akşam öğrendim garanti dışında eğer arıza olursa pahalıya mal oluyormuş normal kullanımda iyimiş

Geri