erphan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 384
- İsim
- Erhan
- Bisiklet
- Scott
merhaba arkadaşlar
2013 haziran ayında aldığım ve çok sevdiğim bisikletimi satıyorum. yeni bir yol bisikleti aldığım için, ihtiyaç fazlası durumuna düştü
1 sene daha garantisi vardır. garanti belgesiyle verilecek, istenirse faturası gösterilecektirtoplamda 5- 6 kere anca bindim, max.80-90 km yol yaptım. araziye hiç girmedim. bisiklet neredeyse sıfır görünümündedir. hiçbir sıkıntısı yoktur, hatta bir çiziği bile yoktur. bir kere bile tekeri patlamamıştır.çok temiz kullandım, evde muhafaza ettim. bisiklette shimano hidrolik disk fren, shimano altus arka aktarıcı, shimano tourney ön aktarıcı olup (24 vites), maşası kilitlenebilir. selesi selle royal. bisikletle beraber vereceğim aksesuarlar:
velo barendli elcek : 40 tl
ön far (3 fonks.) : 25 tl
arka kırmızı ışık (3 fonks.) : 10 tl
kilit ( 4 rakamlı, tak çıkar) : 30 tl
matara kafesi ve mini pompa: 25 tl
matara( hafif alüminyum) : 10 tl
pedal (xlc hafif alüminyum) : 40 tl
Kask (54-61 size) : 50 tl
bu fiyatlar benim harcadığım miktarlar. şuan bir miktar daha pahalı olabilirler... toplamda 230 tl harcadığım bu aksesuarlarla birlikte verilecektir bisiklet. istediğim fiyat 950 tl dir. aksesuarsız satış olmayacak. parça satışı olmayacaktır. takas ve pazarlık teklif etmeyiniz. nakit ve son fiyatıdır. özelden cep no mu verebilirim. Ankara'da elden teslim edilecektir. teşekkürler...
(link)
(link)
(link)
velo barendli elcek : 40 tl
ön far (3 fonks.) : 25 tl
arka kırmızı ışık (3 fonks.) : 10 tl
kilit ( 4 rakamlı, tak çıkar) : 30 tl
matara kafesi ve mini pompa: 25 tl
matara( hafif alüminyum) : 10 tl
pedal (xlc hafif alüminyum) : 40 tl
Kask (54-61 size) : 50 tl
bu fiyatlar benim harcadığım miktarlar. şuan bir miktar daha pahalı olabilirler... toplamda 230 tl harcadığım bu aksesuarlarla birlikte verilecektir bisiklet. istediğim fiyat 950 tl dir. aksesuarsız satış olmayacak. parça satışı olmayacaktır. takas ve pazarlık teklif etmeyiniz. nakit ve son fiyatıdır. özelden cep no mu verebilirim. Ankara'da elden teslim edilecektir. teşekkürler...
(link)
(link)
(link)