Scudo Sports

carraro-sportive-225 vs bianchi-touring-727

acrossfire

Üye
Tepki
18
İsim
Enes
Bisiklet
Carraro
İyi günler değerli forum üyeleri :)

Yeni bi bisiklet almak istiyorum yakın zamanda 6 gün sonra yeni bisikleti alabilecek duruma geleceğim

fakat aklımda 2 tane bisiklet kaldı, bu işlerde yeni olduğum için siz değerli büyüklerime danışmak istedim

-Şehir içi arnavut kaldırımı/asfalt yol gibi yerlerde kullanmak amacı ile şehir içi :
*Bu 2 bisikletten hangisini tavsiye edersiniz ?
-Bianchi touring 727
-carraro-sportive-225

*Kafanızda daha iyi bir bisiklet varsa önerebilir misiniz ?

Not : küçük bir yerde yaşadığım için İnternet den almak mecburiyetindeyim. servis bulmakta sıkıntı yaşayabilirim

Scudo
ikisinde fiyat performans da iyi bisiklet bu fiyat aralığında bence bunlar iyi 727 vites olarak daha tahminkar tabi

Nedense Bianchi Touring 727 bana daha sempatik geldi ;)

@atabr
aradaki fiyata değermi vites hocam ?

@atabr
Banada öyle geliyor fakat carraronun mat-gri mat-siyahıda güzel :) (link)

@Aenescan
benim sorularıma göre farklılık gösterdiği için + konu açtım teşekkür ederim yineden bilgi için :)

@acrossfire ben yardımcı olmak adına dedim.. Yoksa konu silinsin taraftarı değilim. Silinen konu olayına da karşıyım zaten

@Aenescan
yok hocam yargılama gibi bir durum yok ortada. o konuda konu 2014 yılından kalma, o yüzden aradaki 2 yılda değişiklikler olmuştur dedim :)

• Beğen
Tepkiler: sercansekkin
Tipine bakma vakti gelmiş sanırım. Yanyana resimlerini koyup "ŞU ASELETE BAK BE" dediğini gözün kapalı al derim

Bana soracak olursan ... ^^

yokuş performansı farkı var yokuşta sana yaklaşık %10 fayda sağlar 27 vites 24 de göre bende 225 ile whistle 1603 arasında kalmıştım aynı özellikler ama whistle daha şık geldiği için aradaki farka rağmen whistle demiştim sırf görsellik için .Yani değermi diye senin karar vermen lazım

@DutPekmezi
Hocam 2 side bana hoş geliyor, size göre hangisi daha güzel ?

Ben kendi fikrim çok güzel bisikletler.. İmkanım olsa Bianchi tercih ederdim

@acrossfire ben bisiklet almaya eylül gibi karar vermiştim ve bu bisikleti gördüğüm gibi istemiştim. Hastasıyım ve başka bisiklet istemiyorum çok rahat diyebilirim. Profilimi biraz gezersen anlarsın :)

Şu Endama bak be
image.jpg

Edit: ben bianchilerin marka yazılışlarını sevmiyorum. Açıkcası bana epey itici geliyor. Eski tarzları bile daha hoş ve belirgin o yüzden bianchi almayı düşünmem.

• Beğen
Tepkiler: WWL ve Aenescan
@DutPekmezi
Hocam bianchiye göre ekipmanları almıştım mavi :D . şimdi kafam bunda kalcak cidden güzel bisikletmiş
- yağmurlu/çamurlu havada lastikler falan sıkıntı yaratıyorumu ?

@DutPekmezi marka yazılışı konusunda haklısın.. İtici bir yanı var. Tasarımı üstünde düşünülmesi gereken bir marka

ben henüz bisikletime kavuşamadım ne yazık ki :)

Kesinlikle başkasının zevkind göre hareket etme. Ben bunu istiyorum dediğini al gitsin. Fazla düşünücek bir şey yok. Pedal çevirdikten ve rüzgarı hissttikten sonra hangisi yanında sana eşlik etsin karar ver. (2 ssini de dene tarafını seç...)

@DutPekmezi
ilk bisikletim bianchiydi küçüklükten kafama kazınmış. fakat burda bi bisiklet gurubuna katılacağım onlarda carraro görmüştüm bianchi yoktu. sanırım carraro alcam hocam. kaskıda yurtdışından mavi almıştım umarım uyumlu olurlar :D . teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: sercansekkin
Kask işini şansa bırakmanı tavsiye etmiyorum. Kalitesinden emşn olman zorunluluk. Bir şansı var sonuçta.
Yine de isterseniz tencereyle dolaşın, kasksız dolaşmaktan iyidir.

Geri