Scudo Sports

Carraro race disk fren hakkında sorunlar,yardım lütfen!

Tepki
17
Bisiklet almaya karar verdim fakat pek anlamıyorum bu işten netten araştırdıklarım kadar sadece,bugun sundu bisiklete gittim bostanlıda,whistle 1052 v vardı fakat disk fren diye tutturmuşum onu alacakken sonra baktım carrarolardan race modelli disk frenli guzel modeller var.ayırttım bıtane,sonra bıraz once netten araştırdım o modeli nette bulamıyorum.sonra aradım işte fabrıkadan almışlar nette yokmuş bu model.700 tl ye anlaştım bu arada.dediğim gibi disk fren vs ozellıklerının yanı sıra 1052 v ile aynı.gıdonun ustunde race yazıyor.niye nette yok ben burada takıldım?yada hangı ozellıklerını sormalıyım?ne yapmalıyım?

Scudo
@serge mersin

ben de aynisi az once gordum cankaya subesinde. evet sorduguma gore turkiye icin tasarlanmis ve daha sitelerinebile koyamamislar. ben de aradim ama hicbir yerde bulamadim. ama guzel bir bisiklet.

ben aldim senin dedigin urunu "carraro race 1053 d" olarak geciyor modeli. evet dogru, daha kataloglara girmemis bu urun. sanirim zamanlama hatasi, biraz erken cikmis sanirim. bu yuzden olabilir. ama bence fiyat olarak guzel bir urun.

Hiç sanmıyorum arkadaşlar, 2010 kataloğunu inceledim böyle bir modeli yok. Zaten Carraro'ların öyle bir seri ile çıkacağını sanmıyorum. Geçmişten bugüne tarzları hiç değişmemiş. 436 991 gibi serileri. 1053 d disk frenli whistlie, muhtemelen onu satmaya çalışıyorlardır. Çünkü Carraro piyasada bulabileceğiniz kadar çok satılan bir bisiklet değil şuanda.

Arkadaşlar 1053d Whistle nin modeli.Carraro ve Whistle yi Bianchi getiriyor fakat sonuçta ayrı ayrı markalar.Carraro da 1053d diye bir model olduğunu sanmıyorum.Ayrıca Carraronun disk modelleri 436 daytona ile başlıyor onun da fiyatı 440 euro tavsiye edilen satış fiyatıdır.Biraz araştırın derim ben bana biraz garip geldi

@Carraro Racer

ben carraro genel mudurlugunu aradim bugun. boyle bir urunun satildigini ama neden siteniz de ya da kataloglarinda olmadigini sordum. sanirim urun biraz duunulen zamandan erken cikmsi ya da deneme amacli uretilmis olabilir. ama satiliyor bugun kendim aldim ve garanti kagidinin uzerinde de CA.1503D yaziyor. baska satici bir firmayi aradim o daha net olarak, urunun dusunulen zamandan once satisa ciktigini soyluyor.

@hasim yuce

ben de bugun aradım
ihracat fazlası dedi ? ve internet sitelerine bu ürünü koymayacaklarmış

ihracat fazlası ne demek ya??

arkadaslar ben yarın resımlerını cekıp ekleyecegım yuksek cozunurluklu kamerayla,vitesinden frenine cekecegım,hasta oldugumdan dogru duzgun suremedım bıle daha

evet bekliyorum gecmiş olsun bizde bakıyorduk bu bisiklete karıstı kafamız şimdi

Sonunda iyileştim,biraz sürdüm bisikleti,ağırlık olarak idare eder suspansiyon sistemi de guzel,çabuk hızlanıyor.Ben ilk defa prof. bisiklet sürdüğümden dolayı çok ayrıntılı olarak bilemiyeceğim,karşılaştırmak için pek uygun değilim açıkcası.Detaylı olarak resimlerini ekledim,yorumlarınızı bekliyorum

(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)(link)(link)

Ride yan ürün diye biliyorum, türklerin yaptığı bir şey . ŞÖyle bi durum var yol bisikleti yapıyorlarsa disk(mekanik) ve amortisörlü maşa nedir yav :D Alıcaktım vazgeçtim ben...

Arkadaşlar bende 2 haftadır Carraroyu araştırıyorum. 1050 li seriyi ellerinde yeni model kalmadığı için Bianchi firması(Carraro Türkiye distribitörü) geçen seneki race kadroların üzerinde değişik komponentler uygulayarak satışa sunmuş. İnternet sitelerine koymamalarının sebebi ise aslında bu modellerin hiç olmaması. Fakat bakıldığında bisikletler gerçekten aynı fiyatlı diğer markalara göre çok daha üstün. İsteyenler www.carrarocicli.com adresinden geçen senenin kataloğunu indirip bakabilir

@Burak YAVRU

Evet bende Çankayadan Sundu Bisikletten Carraro 1053D aldım. Çok memnunum. Tam olarak anlamam ama komponentler bence gayet güzel...

Geri