Scudo Sports

Carraro Force 540 için set arıyorum

senss1

Üye
Tepki
0
İsim
İzzet
Bisiklet
Carraro
İyi günler. Uzun süredir bu bisikleti kullanıyorum ve çok memnunum. Kadrosunu beğendiğim için almıştım. Şimdi ise mtb olayını bırakıp ince tekere yöneldim. Rubena'nın 26.175 modelinde bi teker seti aldım. Sıra ise set almaya geldi. Deore idi galiba tam adı. Bi kaç kişi ile konuştuğumda bana bu seti almamı söyledi. Artık şehir içi ve uzun yol kullanacağım için önerilerinizi bekliyorum. Acemiyim bu işte. Sizin goruslerinizi merak ediyorum. Kısa süre sonra şehirler arası yolculuğa başlayacağım. Tavsiyeleriniz nelerdir? Fren olarak hidrolik var üstünde onu değiştirmeyi düşünmüyorum.

Scudo
26 inç mi bisiklet

evet 26 mtb bisikleti. Fakat tekeri ince yaptım artık yol için kullanacağım sadece

bence bisikleti satıp 28 inç bir şehir bisikleti alın hem 26 inç olması hem jant seti hem de geometrisi şehir bisikletinden daha rahatsız kalmasına sebep olur eğer elinizdeki bisikleti 1100e falan satabilirseniz yani o temizlikte ise carraro 224 falan alabilirsiniz daha faydalı olur dağ bisikletine modifiye yapmaktansa

bisikleti o fiyata satmam imkansız 1000liraya 0ını satanlar var ve toplamayı dusunuyorum diyim. Haklisiniz ama toplamam gerekli yani o yüzden set olarak ne alacağımi bilmiyorum

Arka göbek kaçlı ruble kapasitesi var onu bilmeniz lazım. Deorre 10lu ruble.
Deore kullanabilirsiniz gayet iyidir

deore grup set almaya kalksanız 1000e patlayacak zaten, onu yapacağınıza hadi bisikleti 800ye sattınız diyelim 1200 daha kendiniz koysanız xt deore karışık şehir bisikleti alırsınız (link) emin olun o dağ bisikletine yapacağınız masrafa değmez çünkü 50 100 tllik bi masraf değil 1000 tl az değil yani

tavsiyelerinizi değerlendireceğim teşekkür ederim

Geri