Scudo Sports

Carraro Daytona 436 - İlk ve Son Hali

Burak Açıl

Forum Demirbaşı
Tepki
118
Scudo
aynısı bende var 1 hafta oldu alalı bayağı da yol yaptım eksiklerim var hız göstergesi ayaklık falan çırılçıplak durumda:) lastikler hakikaten çok hoş olmuş markası fiyatını yazarsan sevinirim bir de başka ne değişiklikler yaptın üstünde eksik gördüğün bişeyler mi var, kazasız bol pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: Burak Açıl
@murat nedim

Öncelikle sizede hayırlı olsun.
Evet, ilk aldığımda banada çıplak geldi, yavaş yavaş topladım sayılır.
Değişenler ; gidon, gidon boğazı, sele borusu, barend, ayaklık, sele çantası, hız göstergesi, lastikler vs.
Lastiklerin tane fiyatı 16 lira, markasını unuttum :)

• Beğen
Tepkiler: murat nedim
çok güzel, tam spor yapmalık bir bisiklet. Uzun yol için tercih edilmemeli bence, çünkü biraz ağır:) bende mavi-siyah renklisi var genel olarak memnunum.

• Beğen
@ibrahim uzun

Evet, biraz ağır :)
Başlangıç bisikleti için gayet yeterli (En azından benim için )

@Burak Açıl

ya o değilde bu 28 inç yol bisikletlerini görünce içim çok fena gidiyor, ağzımın suyu akıyor:) 1-2 sene MTB den alabildiğim kadar zevk alıp yol'a geçmeyi düşünüyorum

@ibrahim uzun

Bende aynı durumdayım :D
Bazı yerlerde yollar çok kötü, mtb'de bile rahatsız oluyorum, yol bisikletinde kim bilir neler olur.

• Beğen
Tepkiler: Sait Hislioğlu
@Burak Açıl

haklısın aslında, asfaltta bile zıp zıp zıplıyorum bu bisikletle, yol bisikleti kim bilir nasıldır:D

Bisikletin frenleri Hidrolik mi? Çoğu yerde sadece modeli yazıyorda. (Shimano m4451 beyaz disk fren.)

güzel, kazasız sürüşler dilerim :)
bende de mavi siyahı var..

bu arada değişen parçalarla ağırlıkta ne kadar azalma oldu?

• Beğen
Hayırlı olsun, başlangıç için çok güzel :) Memleketimde böyle güzel bisikletleri görünce mutlu oluyorum. Ayrıca 2. el almanıza rağmen vitrine 0 diye koysanız satılır, gerçekten tertemizmiş :)

• Beğen
@erhanfirat

Henüz tartma imkanım olmadı :)

@Tamer KAMIŞLI
Teşekkürler.
Aldığım arkadaş çok iyi bakmış, bende iyi bakmaya çalışıyorum :)

hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin, aynı lastiklerden bende aldım şehir içinde gerçekten çok rahat...

• Beğen
Geri