Ömer Ertuğ
Aktif Üye
- Tepki
- 102
- Bisiklet
- KTM
Herkese merhabalar,
Başka bir arkadaş da sormuş ben de onun mesajı altında sormuştum ama artık iş ciddiye bindiğinden ayrı mesaj açmayı uygun gördüm.
Carraro 702 Grande yorumlarınızı alabilirmiyim lütfen? 804 Elite ile olan 300 Tl farka değmez diye düşünmekteyim.
(link)
Bisiklet Tur amaçlı düşünülmektedir.
Bana göre avantajları;
1) çift kat aliminyum 36lı jant
2) Çelik sabit maşa
3) 6061 Aliminyum kadro
4) Ne alırsam alayım çamurluk, bagaj v.s takılacağı için hazır üstünde var olması...
Dezavantaj gibi;
1) Kilosu 15kg ama özel sipariş vererek hazırlanan koga da 15kg ona çok takılmıyorum o sebepten.
2) vites sistemi fakat onu da zamanla değiştirilebilir diye düşünüyorum
3) vites değiştirme sistemi onu da kelebek gidon alınca değiştirmeyi planlıyorum.
Dezavantaj :
1) 21vites
2) 28 jant
http://www.carrarobisiklet.com/Images/Component/urunler/28-702_Grande.jpg
Keşke bütçem yetsede Fuji touringlere kogalara surlylere bakabilsem
ona göre yorumlar olursa sevinirim.
Başka bir arkadaş da sormuş ben de onun mesajı altında sormuştum ama artık iş ciddiye bindiğinden ayrı mesaj açmayı uygun gördüm.
Carraro 702 Grande yorumlarınızı alabilirmiyim lütfen? 804 Elite ile olan 300 Tl farka değmez diye düşünmekteyim.
(link)
Bisiklet Tur amaçlı düşünülmektedir.
Bana göre avantajları;
1) çift kat aliminyum 36lı jant
2) Çelik sabit maşa
3) 6061 Aliminyum kadro
4) Ne alırsam alayım çamurluk, bagaj v.s takılacağı için hazır üstünde var olması...
Dezavantaj gibi;
1) Kilosu 15kg ama özel sipariş vererek hazırlanan koga da 15kg ona çok takılmıyorum o sebepten.
2) vites sistemi fakat onu da zamanla değiştirilebilir diye düşünüyorum
3) vites değiştirme sistemi onu da kelebek gidon alınca değiştirmeyi planlıyorum.
Dezavantaj :
1) 21vites
2) 28 jant
http://www.carrarobisiklet.com/Images/Component/urunler/28-702_Grande.jpg
Keşke bütçem yetsede Fuji touringlere kogalara surlylere bakabilsem