Scudo Sports

Carraro 419 yardım ??

Ramazan ÇELİMLİ

Aktif Üye
Tepki
34
Merhaba arkadaşlar ben Carraro 419 almak istiyorum istanbul maltepede oturuyom yanlız nerden alacağım belli değil sitesinde 668 TL yazıyor ama başka yerlerde hep ayrı fiatlar yazıyor bana bi bisikletçi mağaza vs bişi yer evrinde yada satan site verin bildiğiniz avrsa ama mağaza filan dha iyi olur lütfen

Scudo
Bir hafta önce aldım İzmir'den. 2011 ile 2012 modelleri aynı, fark yok. Şu anda satılanlar 2011 modelleri, henüz 2012 ler gelmedi. Zaten her yerde de bulunmuyor. Bazı bayiler Carraro 419 ların 2012 modellerinin gelmeyeceğini söyledi. Doğru mu yalan mı bilmiyorum ama ısrarla bu bisikleti istiyorsanız acele etmeniz lazım. Liste fiyatı 668 TL. Ben bayisinden peşin nakit 600 TL ye aldım. Eve de getirdiler. Siz sanırım İstanbul'dasınız. Bu adresten (link) bayileri öğrenebilirsiniz. Size tavsiyen evinize yakın bayileri telefonla arayıp ellerinde olup olmadığını öğrenin. Muhtemelen eviniz bayiye çok uzak değil ise getireceklerdir. İnternet sitelerinden almanızı, hatta asıl işi bu olmayan bayilerden almanızı tavsiye etmem. Bu arada Carraro 419 S, M, L ve XL olmak üzere 4 büyüklükte. Ben M aradım bulamadığım için deneyerek L aldım. Şimdiden hayırlı olsun.

2012 modelleri diye bir şey yok. :D 2011 aynısı 2012 'de üretildi. Hiç bir farkı yok. Pabuçlarına kadar aynı. :D 2011 demiş olsada kutusundan çıkardım mı sorun olmaz.

tamamdır, boyum 178 buradaki bayilerde 419 kalmamıs mecbur internetten alacağız. Güvenilir bir site var mı, bana göre hangi boy olur ? kusura bakmayın biraz konuyu işgal etmiş gibi oldum da ben de alma arefesindeyim 419 hoşuma gitti

Bisikletcim.com'dan uzak dur. Atilla bisiklet ne kadar iyi bilmiyorum fakat Sahibinden.com'da ilanı var. Göz at istersen.

Orada kalmamıs zaten içime de sinmemişti, Atilla Atay'da elinde kalmamış. Nasıl yapacağız, nereden alabiliriz? 18.5" olan M boy mu oluyor?

Geri