Scudo Sports

Carraro 327 (2020)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Scyleia

Aktif Üye
Tepki
364
İsim
MKR
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhabalar 2020 Yılında aldığım bisikletimi, işe gidip gelmek için kullandım. Temiz ve bakımlıdır. Kullanıma bağlı ufak tefek cizikleri vardır. Suluğunun üst kısımında zincir kullanimi nedeniyle boya kalkması vardır. Tüm ekipmanları düzgün çalışıyor. Yeni bir bisiklet aldığım için satıyorum. O yüzden ekipmanları yanında veremiyorum. Resimlerde görüldüğü gibi satılıktır. Bisiklet 26.06.2021 tarihine kadar Kırıkkale'dedir. Bu tarihe kadar Ankara ve Kırıkkale de teslim edebilirim. Daha sonrası için Konya'dan teslim alabilir veya size kargo ile gönderim sağlayabilirim. Kargoyu anlaşmalı bir firma ile göndereceğim için cüzi rakamlara halledebiliyorum. Pazarlık payı vardır ancak lüften fazla öldürmeyin. Hayırlı olsun.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: Samet M.
Scudo
istanbulda olsanız anlaşabilirdik.

• Beğen
Tepkiler: Scyleia
2300TL son fiyat olarak satıyorum. Maalesef bu bisikleti satma süreci beni çok üzdü, en son bir arkadaş bisikleti bana paketletip son dakika da pazarlık yapmaya çalışarak sinirlerimi alt üst etti.
Ayrıca elimde bisiklete ait bir fatura yoktur. Ancak ödeme yaptığıma dair banka dekontu vardır. Lütfen alıcı olmayan arkadaşlar beni yormasın artık saçma sapan teklifler ve muhabbetlerden sıkıldım.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri